Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolina_33

----A MOŻE TAK BANK POMOCY I WSPARCIA----

Polecane posty

Mam taki pomysł. Myślę, że tu na tym forum się przyjmie. Stwórzmy razem coś na kształt wzajemnej pomocy. Pomagajmy sobie psychicznie, rzeczowo, dzielmy się z innymi co to mają gorzej. Wiem, że za chwilę zostanę \"zjechana\" ale kto nie próbuje ten nic nie robi. Wpadłam na ten pomysł czytając rózne prośby o pomoc na różnych działach Kafeterii. Roi się tam od próśb o rzeczy dla dzieci, łóżeczka, wózki a nawet jedzenie. Pieniężne prośby tez, ale to akurat uważam za niestosowne. Ludzie szukają książek, podręczników, kartek pocztowych. Jesli możemy komuś pomóc to czemu nie? Proszę o poważne potraktowanie tematu i podnoszenie do góry. Pozdrawiam :D

skoro dla Cibie wspólne granie na wiolonczeli pięknych utworów Wandy Wiłkomirskiej jest płytkie to jakie wysublimowane musi być twoje poczucie estetyki???

Piękna inicjatywa. Tylko jak to w praktyce ma wyglądać? Czy tu mamy wpisywać np rzeczy których chcemy się pozbyć? Czy za pomocą maili ze sobą korespondować i np wymieniać się adresami potrzebujących?

Jeśli masz takowe rzeczy do oddania - wpisuj Jesli masz jakieś adresy podaj maila, moze ktoś się zainteresuje. To może być dość pracochłonne. Bo podejrzewam, że będziesz musiała w mailu opowiedzieć o danej rodzinie i jej sytuacji ale myślę, że pomysł nie jest zły. Poza tym mogą się przeciez ogłaszać tu osoby, ze czegoś potrzebują, byle były to poważne a nie smieszne oferty czy zapotrzebowania. A potem to już kontakt przez maila.

Gość Carolinko ...brawo
:D ale pewnie odzew będzie żaden

Gość powiem tak....
mam jeden mail potrzebujacej ktoś reflektuje ?

Gość przecież to się nie uda
szkoda twej fatygi Carolina

Gość henia=henia
:o tez tak sądzę

Wystarczy tylko chcieć. Ci którzy chcą robić sobie jaja niech idą, jest wiele innych topików. Wiadomo ze baran zawsze bedzie baranem.

Gość kochana autorko
podniosę Ci temacik :D może ktoś coś komuś.....

Gość go............................

Gość oooooooooooo

Podniosę swój temat. Wierzę jednak w to, że coś się uda. WOLONTARIUSZ ---> bardzo dobrze. Mogą też być organizacje, fundacje itp. księżycowa_dziewczyno napisał ktoś? Pragnę by ten temat miał sens.

Ja potrzebuje pomocy, bo mam ciezka sytuacje, tak totalnie ciezka i niestety niezalezna ode mnie, jestem z Krakowa, moze macie jakies rady, gdzie moge sie udac, by uzyskac pomoc Nie moge liczyc na nic z PS u mnie na osiedlu, tak trzeba miec wtyki, moze w to nie uwierzycie, ale tak jest Potrzebuje wsparcia psychicznego, ale tez materialnej pomocy Moze ktos z Krakowa wie, gdzie moge takowa otrzymac ? Bylabym wdzieczna

Gość powiem tak...
DO MNIE SIĘ ODEZWAŁ PAN pomoże tej samotnej mamie. Akurat mieszka blisko niej.I ma na zbyciu ciuszki po swoim maleństwie. Carolina_33 :D

Gość gost
Carolina33 świetny pomysł , Polacy już dawno powinni zacząć myśleć o swoich racjach i problemach, a nie wysługiwać się jakimiś podrobionymi polaczkami

Gość gost
chodzi mi tutaj o wzajemną pomoc...itp

Gość do góry bo wartoooooooooo

Gość ppppppppp

Gość tiriririri

Gość 99999999