Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szatyneczkaaa

nie wiem co sie stało

Polecane posty

Zwykle nie pytam was o porade tylko ich udzielam. Ale teraz ja mam problem. Mój syn zawsze spał całą noc i nie miał problemów ze snem. Teraz ząbkuje i czasem się budzi ale jak mu nasmaruje dziąsełka to zawsze mu ulżyło i zasypiał, a dzis ... obudził się z płacze, histerycznym. Jakby mu się coś sniło. Posmarowałam dziąsełka i nie pomogło. Całą noc go tuliłam i nosiłam, bo tylko w moich ramionach chciał spać, jjak go odkłądałam to spał 30 min i sie znów budził z płaczem. Głodny nie był bo go karmiłam, pampers czysty. Nie było widac żeby powodem były ząbki, bo nawet nie chciał mnie gryżć jak zawsze to robi. Poprostu chciał być w moich ramionach. Mam nadzieję, że to była tylko ta noc taka, ale boję się że coś z nim nie tak. Co o tym myślicie?

Witam Ja dzisiaj mialam dokładnie taka sama noc jak Ty :( Nigdy małemu sie to niezdarzalo, a dzisiaj poprostu cała noc na rekach u mamusi. Gdy go odkladałam byl płacz :( Teraz czekam na lekarza zeby obejrzał dziecko, niewiem moze to tylko zabki ale już niemam sily i chcem zeby lekarz go obejrzał Teraz tez jest placz, wiec uciekam

Hmmm.... moze cos wisi w powietrzu:/ No moj syn własnie zasnał. Moze tym razem troszke pospi. Tez myslałam zeby isc do lekarza, ale jak narazie nic sie juz nie dzieje, rano sie nawet bawił. Moze poprostu cos mu sie przysniło.

Gość Oliweczka 22
Dokładnie !! Coś mu sie przyśniło :) Też miałam z moim małym takie własnie "akcje" występowało to rzadko ale jednak wystepowało :) Miesiac spokoju i nagle BUM 2 noce pod rząd ... nieprzespane bo On śpi tylko w ramionach ... i takie dwie noce lub jedna wracają nadal co jakiś czas :) Lekarz mówił, że to sny :) stają się u niego coraz bardziej wyraziste i musi czuć bezpieczeństwo :) Przyzwyczai się :) Pozdrawiam