Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie pyta

czy wszystko ze mną ok?

Polecane posty

Gość mąż mnie pyta

jakie mam fantazje, a ja nie mam żadnych?

Gość czary-mary
ja myślę że każdy ma, tylko ciężko czasami o tym rozmawiać, szczególnie z mężem. A on od tego jest :)

Gość mąż mnie pyta
no właśnie to jest prawda bo dla mnie jest wszystko fajne to co robimy, a wiem że na inne rzeczy nie mam i nie będe miała ochoty np anal- on zresztą też. Przebieranki mnie nie kręcą. A wiem, ze on by coś powiedział tylko nie mówi bo ja nic nie mówie, czy powinnam coś wymysleć zeby sie otworzył?

Gość czary-mary
zastanów się co byś chciala zrobić fajnego a czego jeszcze nie bylo, i zrób to zaskocz go może bądź glośniejsza , jeśli sięteraz powstrzymujesz może zrób mmu loda jeśi to lubisz , ale inaczej (zobacz jakiśfilmik ) inna pozycja , itp.

Jak można nie wykorzystać takiego pytania? Natychmiast powiedziałabym, ze mam taką fantazje, żeby zobaczyć, jak on on w fartuszku pokojówki i z gołym tyłkiem poodkurza całe mieszkanie, a potem na golasa żeby umył wszystkie podłogi i ze to kręciłoby mnie baaaardzo.:D:D:D Tylko, ze mój za dobrze mnie zna i wie, ze czasem wredna małpa ze mnie, więc nie zadaje takich pytań...;)

Gość mąż mnie pyta
perła - w fartuszku to by było dobre, ale ja bym się śmiała już zanim bym go zobaczyła

No widzisz.;) Śmiech to zdrowie. A jaki pożytek byś miała wtedy z męża.:D Nic nie mniejszy niż w łóżku.;) A tak powaznie, to zapytaj go kiedyś, czy może chciałby powiedzieć Ci o jakichś swoich erotycznych pomysłach.:)