Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulijka

dlaczego forsa wygrywa ze mna?

Polecane posty

Gość paulijka

moj facet wybrał forse - zamiast mnie....wybrał ugruntowane stanowisko, ciepła posadkę zamiast mnie...zostawic go?

Gość paulijka
wiem ze to głupie pytanie ale pierwsza mysl o sytuacji jest zawsze najlepsza

Gość a czy to wazne
hmm zostaw go.. jak dla niego wazniejsza kasa niz milosc...to czy to jest wartosciowy facet? pomysl .. a ile ze soba jestescie , bo to tez wazne

Grzesznica no to jest chyba logiczne pytanie ;) tym bardziej, ze \"pierwsza mysl o sytuacji jest zawsze najlepsza\" :D

Bo ja nie rozumiem o co chodzi - majac \"ciepla posadke\" nie mozna miec zycia prywatnego? ozenil sie z praca? Z szefem?

Gość aquafresh
ale wy tepe jestescie :o paulijka ja chyba rozumiem, mialam to samo. jesli tak zdecydowal - zostaw go w PiSdu, raz wycenil w ten sposob wasz zwiazek - bedzie tak robil caly czas, uwierz mi. pozdrawiam i zycze trzezwego umyslu przy podejmowaniu decyzji:)

Gość a czy to wazne...
oj autorka sie nie odzywa hmm

Gość paulijka
czuje ze kariera ktora chce robic jest wazniejsza niz bycie ze mna...z praca sie nie ozenił - ze mna tez nie :) ja chcac byc z nim musze zrezygnowac z waznej dla mnie rzeczy,ktora ustaliłam sobie juz dawno...ale po co mam rezygnowac skoro on nie wyraza najmniejszej checi zrezygnowania z tego co ma?juz sama nie wiem.wszystko sie wiaze z pieniedzmi,w moim przypadku tez.a myslałam ze forsa nie ma az takiego znaczenia

Gość paulijka
własnie mu powiedziałam ze niech sobie robi kariere...skoro on nie wyraza checi do zrezygnowania z czegos na rzecz mnie to czemu ja mam isc na całosc i rezygnowac ze wszystkiego co dla mnie wazne...potrzebuje alkoholu :(

Gość tak bo cię zniszczy

tez nie rozumiem co zalozycielka tematu ma na mysli Skoro pisałas ze wybrał forse to myslalam ze juz Cie zostawił, a Ty na koncu pytasz .......zostawic go?

aa juz doczytałam, sorka:) wiec wez to pod uwage ze Ty tez bedziesz miala w zyciu łatwiej, przeciez on to robi dla WAS, przyjdzie i kolej na Ciebie :)

Gość hiohiohio
paulijka, jak rozumiem twoja wizja miłości to utrzymywanie bezrobotnego a może nawet bezdomnego? super, takiego łatwo znajdziesz