Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaa

dzis kupila acne derm,

Polecane posty

Gość paulaaaa

posmarowalam nim buzie i streasznie mi piecze i swedzi ale nie chce tego dotykac bo moze cos tam sie dzieje. posmarowalam cala buzie. dobrze zrobilam?

Gość p24
tez tego aktualnie uzywam i tez mnie piecze jak nie moge wytrzymac to drapie :) albo klepie..

Gość paulaaaa
hehe tez wyprobuje klepanie ;p dmarujesz cala twarz czy tylko niektorw punkty ? ja mam ostatnio straszne problemy ze skora wiec posmarowalam cala. fajnie wyglada, nie blyszczy i wydaje mi sie ze jest jasniejsza.

Gość Studentka kosmetologii
Jak dla mni jest godny polecenia. Co prawda stosowałam go zaraz po odstawieniu differinu, który tez oplecam, ale myślę, że jest to bardzo dobry specyfi. teraz z niecierpliwością czekam na konieć wakacji ( strassznie to brzmi, ale to prawda :) ) poniewaz chcę do niego wrócić. Faktem jest, że oba te cudeńka ( differin i acne derm ) poczatkowo wywołują lekkie zaczerwienienie i mogą spowodować wysyp, ale o normalna reakcja skóry, która się oczyszcza. Lekkie wybielenie równiez się pojawia, ale dzięki temu przebarwienia są skutecznie usunięte. ja mam już prawie idealną skórę. Prawie poniewaz muszę jeszcze rozjaśnić kilka plamek na policzku :). Polecam naprawdę gorąco, ponieważ jeśłi ktoś jest cierpliwy i nie zraża się pierwszymi przyszczami, które po tych środkach wyskakują, to będzie mogł się poźniej cieszyć ładną cerą.Dodam też, że kwas azealainowy ( tak jak każdy inny ) powoduje wygładzenie i większe nawilżenie skóry ( oczywiście przy stosowaniu delikatnych kremów nawiżających, bos kadś ta woda musi się brac ). Peasumując acne derm jest bardzo dobrym środkiem do walki z wszelkimi niedoskonałościami. Życze sukcesów - Ania