Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egeszege...

ile sie ma lat jak zostaje sie lekarzem,jesli idzie wszystko planowo

Polecane posty

Gość egeszege...

jestem ciekawa bo koleżanka opowiadała mi o znajomym który jest lekarzem i ma 25 lat-gdzieś tak-nie za młody??

Gość egeszege...
za dużo SIĘ w pytaniu ale to z rozpędu :-)

Gość becki
nie za młody lecz w sam raz. Teraz być może po wprowadzeniu gimnazjów będą o rok strasi, ale sprzed gimnazjów byli 25-letni, bo 19-tka matura + szesć lat studiów.

Gość Ulubienica diabla
Nie wiem, ale jestem ciekawa czy majac 28 lat moge startowac na studia medyczne ? Nie jest za pozno, jak sadzisz?

Gość Ulubienica diabla
A chlopak za mlody 10 lat trwa nauka, minimum

Gość nie znasz się
Wprowadzenie gimnazjów nie wydłużyło edukacji! 8 lat podstawówki + 4 lat liceum = 12 lat 6 lat podstawówki + 3 lata gimazjum + 3 lata liceum = 12 lat

Gość fgry
Nie bardzo,albo nie zupelnie lekarzem-studia6lat więc żadko który ma 25lat najczęściej to26 i potem2lata stażu.

Gość becki
Ja sie nie orientuję, ale życiowo chyba się nie kalkuluje. W wieku 34 lat będziesz stażystą z zarobkiem 800 zł brutto :-)

Gość becki
napisałam "być może" :-) Nie ma to jak polskie kołtuństwo które chce błyszczeć "wiedzą" na rzekomych błędach innych :0

czemu od razu kołtuństwo- po prostu napisałam (a poniżej ktoś też to zrobił) jak jest, poprawiając twój błąd, żeby autor/ka wiedział/a, po co od razu pyskujesz?;)

Gość becki
nie do Ciebie to było tylko do NIE ZNASZ SIĘ :-)))

Gość nie znasz się
Sorry, ale jesteś żałosna. Pomyliłaś się, więc po prostu cię poprawiłem. Nie widzę tu ani kołtuństwa, ani chęci błyszczenia wiedzą.

Gość becki
"Po prostu" to porawiła mnie Rycheza. Zrobila to bezpretensjonalnie i grzecznie bez wykrzykników i godnego dziecka w piaskownicy "nie znasz się" :0, brakowało już tylko wywalonego języka. A żałosna robi się ta dyskusja, więc ją kończę ze swojej strony.

Gość nie znasz się
"Nie znasz się" było żartobliwe. Za to ty jesteś strasznie nadęta i brakuje ci dystansu.

Gość becki
tylko jeszcze wąchnę bąka i naprawdę spadam!🖐️

Gość nie znasz się
poznam sympatycznego pana po 60-tce do wspólnych zabaw we dwoje..moja specjalność to woskowanie wora..:D

Gość egeszege...
no to możliwe czy nie :-)

Gość definicja
nie możliwe - studia 6lat więc 26 jak je kończysz, potem dwa lata stażu i dopiero

Gość egeszege..
dzięki .. :-)

Gość dobre rady
Lakarz dobry zarabia 10 tyś.mówię o takim który pracuje w szpitalu.

Gość Atta123
dziewczyny ogłaszam fajny, prosty konkurs na fb.. Do wygrania wisiorek z sutaszu z oryginalnym kryształem Swarovskiego. Warty około 60zł w górę.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=60269 9193105655&amp ;set=a.316739548368289.71823.266107353431509&type=1& amp;theater

Gość Atta123
dziewczyny ogłaszam fajny, prosty konkurs na fb. Do wygrania wisiorek z sutaszu z oryginalnym kryształem Swarovskiego. Warty około 60zł w górę.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=60269 9193105655&amp ;set=a.316739548368289.71823.266107353431509&type=1& amp;theater

Gość Atta123
Dziewczyny ogłaszam fajny, prosty konkurs na facebooku... Do wygrania wisiorek z sutaszu z oryginalnym kryształem Swarovskiego. Warty około 60zł w górę.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=60269 9193105655&amp ;set=a.316739548368289.71823.266107353431509&type=1& amp;theater

Gość marrekk56
Dobry spis fachowców, lekarzy, szpitali, placówek medycznych z całej Polski http://hotmed.pl/szpitale w katalogu Usług Medycznych.

Gość gość
Wszyscy piszą totalne bzdury... Lekarz w wieku 25 lat? Liczycie chyba bez praktyk i dalszego kształcenia w danej dziedzinie medycyny. Jak policzy się to wszystko to wychodzi tak mniej więcej 11-12 lat, więc lekarz ma 30-31 lat