Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEELING

DOBRY PEELING - doradzcie!!!

Polecane posty

Gość PEELING

Szukam peelingu, ktory usunie martwy naskorek i wygladzi skore. Mam troche grudek na twarzy, wiec chyba najlepszy bylby peeling enzymatyczny. Macie jakis ulubiony? Na wizazu dobre oceny ma peeling enz. Dermiki MERITUM. Zastanawiam sie takze nad peelingiem enz. AA z keratolina, wit. E i alantoina. Uzywalyscie ktoregos z nich? I czy naprawde mozna pozbyc sie martwego naskorka bez zadnych drobinek?(takich jak w peelingach mechanicznych) Wiem, ze dobry jest peeling z bromelaina, ale musialabym ja zamowic na mazidlach i czekac. Z gory dziekuje za informacje!

Gość PEELING
No doradzcie mi cos:(

Gość ja uwielbiam
peeling z st.ives. Nie sa enzymatyczne, są bardzo ostre, ale wygładzają jak żadne inne. Przynajmniej taki jak ja stosuję, czyli do każdego typu cery, w pomarańczowej tubie. Ale raczej nie polecałabym go do skóry wrażliwej, bo jest naprawdę ostry

Gość PEELING
Dzieki za odpowiedz. Niestety ostatnio na brodzie porobilo mi sie sporo takich grudek i nie chcialabym tego podraznic i rozniesc po calej twarzy, dlatego na razie potrzebuje peelingu enzymatycznego. Tak w ogole ktos wie jak takie grudki sie usuwa??