Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochatka

Co zrobić z włosami? Foto. Jeszcze raz, bo ktoś skasował mój tamat...

Polecane posty

Gość mam ten sam problem
nie rozumiem co cegła wniosła do topiku swoim wpisem.Oświeccie mnie proszę bo czytam i dalej nic.

Gość mam ten sam problem
bo nie choci o stopniowanie tylko precyzyjne cieniowanie z objętości-jeśli są gęste to proponuję temperę. na zdjęcu wyglądają na stopniowane-bryła włosóww pozostala

Gość włochatka
Witam, dzęki za rady. Ale mi nie chodziło o tą odżywkę w spray Gliss Kur, tylko o tą: http://www.krasa.cz/obrazek.php?filename=photos/moisture-conditioner.jpg&height=180&width=90 Gliss Kur to porażka jak dla mnie. W ogóle te szampony i odżywki z supermarketów mi nie służa. Jeżeli ktoś uzywał tej odżywki, to może napisze, czy po niej się włosy dobrze rozczesują:)

Gość barbara cudna
super wlosy ,poprostu przesliczne

Gość CUDNE włosy
widać, że gąszcz, piękne skręty :) Idiotki, co się napatrzyły na tę obowiązującą sztampę (włosy wyprostowane obowiązkowo, aż rzygać się chce od tej mody) i nie mają własnego gustu prócz tvn style, czy innych debizlizmów, OLEJ. Gdybym miała takie cudo na głowie, nic bym z tym nie robiła. Takie piękne loki, ech... :)

Gość a bez przerwy
oj dziewczyno:) ja moich nie pokaże bo wstyd szkoda że sie nie da przeszczepić bo bym od ciebie wzieła z czy ty masz problem ja bym podniebiosa skakała z takiki włosami zostaw i dbaj o nie są cudne:D nikt ci tego nie mówił tysiące kobiet ci zazdrości pomyśl o tym

Gość SkA_kAnKa
a moze by tak je sciac wtedy odzyja troche nie beda takei suche...najlepiej idz do fryzjera on napewno ci doradzi co z tym zrobic... powodzenia

Gość a gdzie ty widzisz że te włosy
są suche????????????????????

Gość tak samo
mam identyczne wlosy- tylko ostatnio je troche scielam bo lepiej sie kreca jak sa krotsze!! nie prostuj ich bo tylko je sobi ezniszczysz! zaakceptuj je takie jakie sa.

Gość bziku
dla mnie masz cudne włosiska. Ale masz racje to zależy co kto lubi - mój brat uwielbia tylko proste, spanieli nie trawi.