Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdooka

Nie chcę,żeby poczuł się odtrącony lub coś ale nie zrobie tego!!!

Polecane posty

Ostatnio moje Kochanie jest w innym mieście i tam pracuje...prowadzimy video rozmowy i wczoraj chciał abym się rozebrała przed kamerą,bo On chce mnie pooglądać(jeszcze nie spaliśmy ze sobą)..odmówiłam i teraz jakaś taka dziwna atmosfera się między nami zrobiła...Albo np. mówi,żebym wstała i pokazała mu się \"w całej okazałości\" w ciuchacha nawet ale ja nie chcę paradować\"jak koń na wystawie\" przed tą kamerą internetową.Wkurzyłam się...Mam mu ustąpić,czy skoro nie chcę mam się tego trzymać?Bo nie chce aby poczuł się urażony,ale też nie chcę siedzieć na golasa i pokazywać piersi w necie....:(

Gość malagga
ale skoro nie chcesz, to nic na siłę

nie rób z siebie idiotki jak się rozejdziecie, to potem te nagrania będa krążyć w internecie takie czasy parszywe

mmm widzisz w sumie nie mam oporów ale nie ufam mu do końca,że on jest sam w pokoju..Jak rozmawiamy jakoś tak dziwnie się nieraz zachowuje..jakby kumple byli..patrzy się gdzieś na boki..np. wczoraj wypił piwo to ściągął koszulkę..Ja nie chcę tego robić tylko dlatego,że on chce...poza tym mam kompleksy bo nie jestem żadną \"chudzinką\" :(

Gość tez miałam takie sytuacje
i naszczescie nie ustapiłam :)

wiec zmus go do czegos czego by nie zrobil przy kumplach i juz bedziesz wiedziec czy jest sam a po za tym faktycznie to moze byc dobra zabawa ale to juz wasza sprawa moze tez bym chcial o cos takiego poprosic sam nie wiem, nigdy takiego rozstania nie doswiadczylem musicie pogadac w 4 oczy i to nie przez kamerke pozdr

Gość kwhefpwgh
No oczywiscie ze jaknie chcesz to nie powinnas tego robic, ja tez bym sie czula jak kon na wystawie koni hehe, jakie to glupie ze zawsze sie za wszystko obwiniamy bo to ty powinnas sie poczuc urazona a nie facet !! w jakims dluzszym zwiazku to rozumiem ale jak jeszcze nie spaliscie ze soba to bez sensu...

nie widzial mnie nago jeszcze nigdy,bo nie jestesmy długo ze sobą...w sumie dopiero zaczynamy się poznawać...Jakbyśmy już byli po seksie,czy dłużej się znali to w sumie czemu nie...ale nie chcę,żeby poznawał moje ciało i mnie od strony piersi w necie... Muszę coś wymyślić aby właśnie zobaczyć,czy przed kolegami się nie zgrywa ..tylko co?

Gość jak nie widzial
Cie nago to tym bardziej nie rób tego przez neta dziewczyno! nam nie można ufać!

Gość hfdrr
rany,nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ajkas prowokacja chyba. Przeciez on z kuplami pewnei niezla sobie zabawe wymyslil

Gość 123123123123
nie badz glupia i nie rob tego przez neta!!!!!!!!!!!!!! zachowaj swoja godnosc!!!!!

Gość agata--
ile ze soba jestscie? ja na pewno bym czegos takiego nie zrobila;P to ponizajace;P jezszce to jakos nagra i dopiero bedzie..........

Gość milutkaaaa
Gwiazdooka -----> niezależnie czy jest z kumplami czy nie - nie rob tego. Nie oplaca się, nie jesteś plakatem z playboya... Jak Cie o to prosi to ON powinien sie czuc niezręcznie.Może masz jeszcze zatańczyć? Zapytaj się czy po to wlasnie mu dziewczyna ;) Nie i jeszcze raz nie. Niech tęskni za Twoim uśmiechem a nie nagim cialem, skoro jeszcze nie ejsteście tak blisko. Pozdrawiam :D