Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego tego

czy juz brac tabletke?

Polecane posty

Gość tego tego

hej chce zaczac brac tabletki to bedzie pierwsze opakowanie po 2 miesiecznej przerwie. wlasnie zauwazylam ze przy wyjsciu z toalety na paierze byly jóż czerwono różowe slady...czy jest to juz pierwszy dzien??? czy mam wziac juz tabletke czy czekac np. do jutra ??? no bo krwawienie to jeszcze nie jest....prosze o odpowiedz!!

Gość kundrie
ja bym poczekała do jutra.

Gość tego tego
uzylam tampona no i po wyjeciu jest male krwawienie na nim...wiec co robic...brac tabletke teraz czy rano???

Gość oszalałaś
rano brac jakbys poszła 10min temu spac, to o kresie bys sie rano dowiedziała prawda

Gość tego tego
czyli jesli pierwsze delikatne slady krwawienia pojawily sie dzis ok 17.00 to powinnam wziac jutro do ktorej aby wszystko zadzialalo tak jak trzeba?

Gość tego tego
a co jesli dla mojego organizmu jutro to bedzie juz 2 dzień okresu????prosze napiszcie co mam zrobic!!!

Gość tego tego
przeciez tabletke trzeba wziac 1 dnia-nawet wtedy jak jest to tylko plamienie.....prosze.........................

Gość oszalałaś
nie, jak to jest krwawienie, moze to plamienie jednodniowe, wcale nie okres, a on się pojawi np za dwa dni

sama powinnas wiedziec jak miesiaczujesz....

Gość tego tego
nie ja widze ze to jest normalny okres..tzn nawet ze zluszczonymi fragmentami:)

Gość tego tego
to jest juz moj drugi okres w czasie rzerwy w braniu tabletek. i drugi rasz jak w zegarku pojawil sie po misiacu...zeszlym razem bez zadnych krwawien jedniodniowych jednorazowych..po prostu byl okres.wiec teraz tez na pewno tak jest. tylko chodzi mi o to czy powinnam czekac do rana z wzieciem tabletki!!!!!

no ja np. bym nie czekala... ale nie wiem czy dobrze radze, wiec nie kieruj sie moim zdaniem

Gość tego tego
no bo niektore dziewczyny mowia ze mam wziac jutro rano a nie terqaz. gdybym nie zalozyla tamponu, to nie wiem czy na podpasce by cos bylo... a w srodku juz jest...co zreszta po wyjsciu z toalety juz wiedzialam...jak pisalam wyzej na papierze bylo juz widac..:)rety ale glupio opisuje sie takie szczegoly:)

jóż :D rozumiem, ze mozna popełniac błedy szybko piszemy i niekiedy nie zwraca sie uwagi na to, ale bez przesady!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tego tego
chyba nie rozumiem odpowiedzi:)

Gość tego tamtego
a jaki masz kolor wlosów??

Gość tego tego
blond

Gość tego tamtego
no i wszystko jasne 🖐️

Gość tego tego
wiesz jak piszesz cos o bledach ortograficznych to nie bardzo wiem czy twoje józ to odp na moje pytanie czy moze pomylilas sie z odpowiedzia , ktora miala byc dodana do innej dyskusji...czyli wg Ciebie powinnam juz wziac dzis tak?

Gość tego tego
podszywaczom dziekuje

a z drugiej strony to skoro trzeba wziac 1 dnia czyli w ciagu 24 h, czyli skoro wstalam o 11 to mam czas do jutra do 11-dobrze mysle??:)