Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOZCIEeee

czy ktoras z Was ma tylozgięcie???

Polecane posty

Gość POMOZCIEeee

Kiedys lekarka powiedziala mi, ze tylozgiecie ma co 3 kobieta i nie jest to przeszkodą przy zajsciu w ciąze..wczoraj przeczytalam wypowiedz jakiegos gin, ktory twierdz, ze tylozgiecie utrudnia zajscie.. Ja chce miec dzidziusia! Czy ktoras z Was to ma?

Gość lililililili
ja mam ale dzieci na razie i chyba w ogole nie chce. Ponoc sa problemy przy wspolzyciu, bol w niektorych pozycjach ale ja nie mialam.

Gość POMOZCIEeee
u mnie bol sie czasem pojawia..ale chce miec dzieci:-(

cześć. Ja mam odwrotny problem - nadmierne przodozgiecie...hehehe...Niemartw się mój ginek mówił, że przy twoim i moim sa trudności z zajściem w ciążę, ale niejest to niemozliwe

Gość anuuulkaa
Ja mam!Dzis bylam u ginekologa i pytalam go o to, bo tez czytalam, ze mozna miec problemy z zajsciem w ciaze. Na razie jednak nie kazal sie tym przejomowac,podobno to nie jest przeszkoda...Moja mama ma duze tylozgiecie, a bez problemu 2 razy zaszla w ciazę i urodzila mnie i mojego brata. Pozdrawiam

Tyłozgięcie to też fizjologia ...to tak z mojego medycznego punktu widzenia... nie raz widziałam kobiety z tyłozgięciem ktore spokojnie zachodziły i bez problemu rodziły bobaski :) na przykłąd moja siostra :D bywa że czasem są niewielkie problemy z zajściem ale bez przesady ;) kilka prób więcej nie zaszkodzi ;) nie ma się czym martwić :)

Gość lepiej przenies topik
znam wiele osob ktore maja tylozgiecie i sa mamami sama tez mam nie robcie z igly widly

Ja mam a raczej miałam bardzo mocne tyłozgięcie macicy a udało mi się zajść w ciążę za pierwszym razem :) Teraz tyłozgięcie zniknęło a ja za niecałe 3 tygodnie zostanę mamusią 🌼 :)

Gość emma_
Witajcie.Ja tez mam,tylozgiecie,lekarz powiedzial ze to utrudnia zajscie w ciaze ale ciaza jest mozliwa. Kiara tobie sie udalo za pierwszym razem,czy stosowalas odpowiednie pozycje w czasie stosunku i po stosunku,bo mi lekarz powiedzial ze wlasnie sa odpowiednie do tego pozycje w czasie i po przytulanku.

ja tez mam tylozgiecie, nie martw sie u mnie w rodzinie to dziedziczne, moja mama zaszla w ciaze 3 razy i donosila je szczesliwie. ja zaszlam w ciaze, specjalnie sie niestaralam ,ale slyszalam ze jedna z pozycji sprzyjajacym zaplodnieniu jest ta w ktorej kobieta ma uniesione nogi, to jedna z moich ulubionych i powiemci ze podejrzewam ze wlasnie wtedy zaszlam w ciaze. bedzie dobrze, nie panikuj:)

Faktycznie mój lekarz troszkę mi podpowiedział jak mogę sobie \"pomóc\" zajść w ciążę :) Poradził mi aby się kochać w pozycji tzw.\"na pieska\" a po wytrysku pozostać w tej pozycji tylko ugiąć ręce w łokciach ... i tak pozostać w takiej pozycji kilka minut :) ... No i jak widać zadziałało :)

Gość new_one
ja mam tyłozgięcie i mama też i chyba jest to możeliwe skoro z bratem jesteśmy na świecie!!!