Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia kasia kąfacela

Jak raagujecie na to

Polecane posty

eee laski to chyba jeszcze nie jest źle... ale jak facet mówi np. \"dupa\" to juz porażka

misia, ja np. tez czasem komentuje wygląd innych, a po to, żeby wzbudzić troszkę zazdrości....

Gość wole jak mowi dupa niz laska
laska to beznadziejne slowo, a dupa chociaz staropolskie. Nawet Wankowicz pochwalal dupę.

sama uzywam czesto okreslenia \'laska\' nawet w stosunku do kolezanek i jakos ani mnie ani im to nie przeszkadza. mysle ze jest to bardziej nowoczesna. lub jak kto woli. luzacka forma okreslenia dziewczyny. bardziej mozna to podciagnac pod slang niz pod okreslenie obrazliwe. jednak jak slysze jak facet mowi o dziewczynie d**a lub jeszcze lepiej - suczka, to mnie normalnie nosi 😠

ja tam mówie laska w sęsie bardzo pozytywnym, jako dziewczyna wyróżniająca się... jako laski uważam te dziewczyny które osobiscie mnie pociagają i mi się podobają. w zadnym wypadku nie uznaje tego jako cos obraźliwego...

wkurza mnie tez okreslenie \'moja\'. rozumiem ze tak moze ostatecznie mowic moj dziadek o babci ale nie facet lat dwadziesciapare o swojej dziewczynie. nie wiem czy bardziej przypomina to zwiazek z 40 letnim stazem czy traktowanie kobiety czysto przedmiotowo, jako posiadana przez siebie wlasnosc :P

Gość mój kolega na ladne dziewczyny
mówi......................świnie :o np. zobacz jaka świnia :o nie rozumiem go :D

a jakby wam się podobalo aby o was mówili przy innych??

no tak, czyli najlepiej jakby wogóle nie komentowali co nie ?

no a co z latem ? gdy dziewczyny więcej odsłaniają niż zasłaniają, często bez częsci bielizny... co wtedy jak twój facet się \"zawiesi\" na takiej ??

moj facet sobie moze wieszac co tylko mu sie podoba :) jakos nie mam az takich kompleksow zeby byc zazdrosna o inne ladne dziewczyny - to raczej powinno byc mobilizujace dla nas zebysmy sie staraly rowniez wygladac atrakcyjnie. zawsze jak ktoras zle sie z tym czuje to zamiast szpiegowac za kim oglada sie jej facet tez powinna sie rozejrzec za jakims ciachem to oblookania :D

no tak, ale dziewczyny duzo... wiecej pokazuja niz faceci... ja jeszcze nie widzialem faceta co fiutka pokazuje.... ale za to widzialem dziwczyny bez stanikó, w mini spódniczkach bez majtek....

Gość uhhhhhhh
Ja też nie cierpię jak mój facet tak mówi

moj tak nie mowi, ale zalezy w jakim kontekscie by tak powiedzial. gdyby mowil, ze np. w klubie beda nasze wspolne znajome laski, to LOOZ ;) bo wyraza sie o kolezankach ;) ale gdyby powiedzial, ze przy barze stoi fajna laska, to bym pierdolca dostala :D