Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliwa

Pomozcie mi prosze, oszpecam sie na wlasne zyczenie

Polecane posty

Gość obrzydliwa

Nie wiem skad sie to u mnie wzielo. Doslownie czuje sie, jakby ktos rzucil na mnie urok. Kiedys bylam ladna i pogodna dziewczyna, teraz wygladam koszmarnie i czuje sie zle. Wszystko za sprawa przypadlosci zwanej tradzikiem neuropatycznym. Kazda nierownosc na twarzy doprowadza mnie do szalu. Potrafie godzinami stac przed lustrem i oczyszczac swoja cere. Nie musze chyba opisywac jak wyglada po takim zabiegu... Nabawilam sie masy blizn, przebarwien, peknietych naczynek, a zaskorniki grudki i pryszcze jak byly tak sa i sie rozmnazaja. Oczywiscie wiem, ze nie powinnam dotykac twarzy, ze to tylko pogarsza sprawe, ale nie potrafie sie powstrzymac. To jest jak nalog, jak narkotyk. Zdaje sobie sprawe ze wszystkiego i mysle o tym zarowno przed jak i w trakcie masakrowania sie, ale to nic absolutnie nie daje. Moze ktos zrobil moja laleczke voo doo i teraz sie msci? Czy jest ktos, kto moze mi pomoc? Dodam, ze u terapeuty juz z tym bylam, tak samo u dermatologa, kosmetyczki itp. Uzywam dobrych, naturalnych kosmetykow. Nie chce mi sie zyc, tak strasznie wygladam...

Gość pączu_ś
kochanie nie histeryzuj

Gość baniak
Dobrze Ci tak. Ja i bez trądzika (btw. którego nigdy nie miałam i mieć nie będę) wyglądam tak obleśnie, że ludzie na ogół się mnie brzydzą albo w ogóle nie zwracaja na mnie uwagi- nie mam szans na normalne życie, na normalny zwiazek. jestem kupą. TO JEST BABISZONIE DOPIERO UNO PIKOLO PROBLEMO! co ja bym dała za trądzik...

Gość anastazjaalicja
Najlepiej przestan na poczatek patrzec w lustro wmow sobie,ze w ten sposob poprawi ci sie uroda,a tobie zalezy zeby tak bylo,ciagle sobie powtarzaj,ze bedziesz walczyc z tym nawykiem ,bo chcesz byc znowu ladna.Pamietaj,ze ty sama sie oszpecasz i sama powinnas z tym walczyc cale zycie przed toba wez sie w garsc,pomysl o ludziach,ktorzy sa nieuleczalnie chorzy nie z wlasnej winy...Od dzisiaj KONIEC Z LUSTRAMI

Gość wyrzuć wszystkie lustra ktore
masz w domu!!!!!