Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludożerca

co dla was jest obciachem?

Polecane posty

Gość Ludożerca

jednogłosnie piszecie o białych kozaczkach. No ale jak juz chodzi o suknie slubne falbaniaste duze "bezy" to jest zdanie po połowie. NO ale moze coś obciachem jest? noszenie dresu?ale tez połowa go nosi.

Gość dzierlatka Zosia
obciachem jest to , ze na majtkach sloneczko zaswieca.

Gość obcischem jest zakładanie
głupich topiców

Gość pada nie nie pada
musztarda a daleczego facet z yorkiem to obciach.? dla mnie obciach jest wtedy , gdy kobieta pali papierosy

Gość heee
musztarda a facet z kotem na spacerze tez obciach?

Gość wszytskie psy
facet z yorkiem to obciach?:O

Gość wyczesany Dyzio
w autobusach czesto kobiety z obdrapanym mani curem. i brudem za paznokciem. lupiez we wlosach , geba z duza iloscia pudru tkzw. tapeta az chropowatosc sie odznacza. obciach jest straszny gdy panienka niezgrabna majaca nogi jak slupy telegraficzne ma na sobie obcisle spodnie uwydatniajace tlusta dupe.

Gość pada nie nie pada
facet z yorkiem to jest cudowny widok a kobieta z papierosem w ustach ,palcach to cos okropnego.do tego smrod od niej sie ulatniajacy a fuj

obciachem jest keidy ktos opowiada historie ktore niby mialy miejsce w jego marnym zyciu, a pozniej wychodzi na jaw ze wszytsko bylo zmyslone. znam takich ludzi.

Gość dla mnie obciachem
są nasze polskie wesela. Nigdy bym tyle kasy nie wywaliła tylko po to żeby pijani i spasieni wójkowie i ciocie mogli mi potem dupę obrobić. A te zespoły , przyśpiewki i oczepiny to po prostu żenada....

Gość obciachem jest ten topik
;-)

Gość pada nie nie pada
no ,ale wytłumacz mi dlaczego według Cibie facet z yorkiem to obciach?

jak Niewiasta ma maniery macho. trzyma papierosa jak stolarz gwozdz, siada i siedzi jak chlop na skupie zywca , klnie i sie kolysze w chodzie jak stary lampion mowiac zawadiacko : cho Ci wskaze tatuaze!

Gość bo mężczyzna powinien być
męski, a o yorku mozna wszystko powiedzieć, ale nie to , że jest to męski pies...

Gość heee
jak mężczyzna jest męski to mu nawet york tego nie odejmie

Gość zadbana bezrobotna
wesele nie jest przeciez obciachem. To tradycja, tak jest tak było i tak będzie. Nie przesadzaj. Raz widziałam jegomościa palącego w autobusie, nikt sie nie odważył podpowiedziec mu ,że to autobus. No ale to nie jest obciach.

wogole smieszy mnie jak facet to widac jak idzie za panienka taki przestraszony i niezdecydowany. bo go strach paralizuje czy ona mu da czy nie.

Gość buhahahah
palenie, ale jak glupoty gada i ma siano w glowie to juz jest obciach na maxa, Nie ma nic gorszego jak pusta dziewczyna ktora mysli hmm nie wiadomo wlasnie czym - to jest dopiero obciach

Gość uliczek
Dla mnie obciach to gównarzeria wystająca pod sklepami, klnąca w głos, nasmiewająca sie z wszystkiego dokoła i zaczepiająca "słabszych". Ale gdy słabszy okaze sie silniejszy to koledzy uciekają> To jest obciach

Gość balkonowe okno
jak widze panny ubrane na sprtowo z czarnymi eleganckimi torebkami, to jest obciach! w zyciu bym tak nie wyszła....

Gość balkonowe okno
do niedawna obciachem bylo dla mnie kupowanie podpadek, wkladek, lub tamponow:( no albo papieru toaletowego, bo przeciez wiadowo w jakim celu ja kupuje ten papier heh siara jak cholera

Gość porównywanie się z innymi
'takie ja uważam/mam takt, to jestem lepszy' mnie pachnie dulszczyzną..... płytkim myśleniem, wąskimi horyzontami..... jednym słowem obciach

Gość buahaha*
różowe blondynki

O khurwa!! facet z wiewiórką na spacerze?? tzn , ten tego yorkiem? szczyt pedalstwa:classic_cool: (PS JA na spacery wychodzę z rozpłodowym knurem na smyczy który kryje wszysko co się rusza a laski mają mokro w gaciach!:classic_cool:)