Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zalamana

zostawil mnie z dlugami

Polecane posty

Gość totalnie zalamana

Nie wiem co robic, jestem totalnie zalamana.Facet oszukiwal mnie, wykorzystal-glupia bylam ze sie dawalam ale coz, kochalam go.Wrocil do swojej eks a mnie zostawil z dlugami ktore narobil, z niesplaconmi pozyczkami,bez pracy.Powiedzial ze mam sobie jakos poradzic i pozyczyc na splate.Nie wiem co robic,siedzie i wyje.

mam podobna sytuacje, tzn.moj maz narozrabial, ale jeszcze jestesmy razem, ma dlugi i mam nadz. ze sam je splaci

Rany boskie, co za potwór. Dziewczyno, gdzie ty miałaś oczy? Miłość miłością, ale jeśli chodzi o pieniądze, to raczej trzeba skierować się w stronę zdrowego rozsądku. Bardzo ci współczuję, ale musisz starać się wyegzekwować od niego chociaż część pieniędzy.

Gość totalnie zalamana
On nie splaci bo bylo szystko brane na mnie.Nie mogl na siebie.Tak mnie wystrowal ze mu bezwglednie ufalam.Jeste w tym tez moja wina ze pozwolilam na to ale wierzylam ze spotkalam swoja wielka milosc i ze bedzie wszystko ok.Byly wspolneplany, marzenia.A okazalo sie ze perfidnie mnie oszukal i wykorzystal:(

Dobrze by było, zebyś ostrzegła jego eks przed nim. Może i ją załatwic podobnie. .... To w końcu on jest małym gnojkiem, a dziewczyny raczej niewinne..... Myślę, ze szczerość wobec jego eks da i jemu prztyczka w nos. A ona może nie podzieli Twojego losu...

Gość stonkaaa
Wspolczuje ze natknelas sie na takiego drania! Nie martw sie, jakos sie wygrzebiesz z tego, poszukaj pomocy wsrod bliskich lub znajomych, poszukaj pracy i mozliwosci splaty tych dlugow. Pamietaj ze nei wszyscy sa tacy, ale trzeba ufac z rozsadkiem, nie slepo. No i nie placz! To Ci nie pomoze, ale odbierze sily. Glowa do gory i zacznij dzialac.

Gość stonkaaa
A no i koniecznie musisz opowiedziec wszystko eks- czy uwiezy to jej juz sprawa.

Gość totalnie zalamana
Eks z tego powodu go póltora roku temu wykoapala z domu.Tez ja oszukiwał,kręcił.Nie wiedziaam tego.Mówił ze sie rozstają bo juz nic między nimi nie ma(jak sie poznalismy wlasnie był w trakcie wyprowadzki).2 miesiące temu rozmawialam z nia przez telefon, jak powiedzialam jej jaki podal mi powod ich rozstania to sie rozesmiala i powiedziala, zeto nie wiem dlaczego sie rozstali, ale ze to on powinien mi powiedzieec.Teraz w sumie nie wiem czy wrocił do niej, bo rozmawiałam z nią 2 di temu i powiedziala mi ze zgodzila sie by mieszkal w domu ze względu na syna,ona pracuje, często wyjezdza wiec dla syna lepiej ze jest wtedy z ojcem.A tak naprawde czy ona będzie z nim czy nie to nie ma zadnego znaczenia.To juz jej sprawa i problem.Moj jest tylko taki ze tone w długach i nie wiem co robic.

Gość totalnie zalamana
A i powiedzialam jej ze zostawi mnie z tymi dłgami, powiedziala ze wspólczuje mi, ale ze wlasnie on taki jest,ona sie juz kiedys o tym przekonala, a ja dopiero teraz.

Gość stonkaaa
ja bym sie pozapozyczala u rodziny, zawsze to lepiej splacac niz jakies kredyty w bankach

Gość totalnie zalamana
Wiem ze rodzina, przyjaciele pewnie jakos mi pomoga posplacac to wszystko.Tylko boli mnie to wszystko.Juz nawet nie tak bardzo ze mnie zostawil, ale ze zostawil z tym wszystkim i nawet sie nie przejal tym jak sobie poradze.Ide pomalu zaltwiac te wszystkie sprawy, nie ma na co czekac.Trzymajcie kciuki za mnie.I dzięki za Wasze rady.

Gość a ja bym pogadala
z jakimis kolesiami od odzyskiwania dlugow, za jakis procencik i od razu sie kasa znajdzie.