Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transssmisja

STRONKA ROZANSKIEGO - czy warto stosować tą terapię antytrądzikową?

Polecane posty

Gość transssmisja

Cześć. Pewnie wiele z Was zna dr. Różańskiego ze względu na wykaz toksycznych składników w kosmetykach. Ale ma on również stronki na których proponuje terapię antytrądzikowe dla poszczególnych typów trądziku. Są to mieszanki ziół i kąpiele. Chciałabym wyprobować ale boję się czy to mi nie zaszkodzi :/ wiadomo nie od dziś, że samodzielne łączenie wielu ziół może zaszkodzić jeśli się nie jest zielarzem, a kąpiele np. w bromku czegośtam :) jakoś mnie odstraszają Może ktoś z Was stosował jego kurację? oto jedna z kuracji: http://www.luskiewnik.gower.pl/acnessterid2003.htm

Gość jest tam ktos
halo

Gość Jakastakasobie
stronka sie nie wyswietla, wiec nie wiem o jaka kuracje pytasz stosowalam kilka kuracji z tej strony i wszystkie byly dobre z tym ze jedna mniej, drugie bardziej -- na pewno Ci sie nie pogorszy, a prawie na pewno poprawi moje lubione bylo mazidlo z nafty, tormentiolu, masci ichtiolowej i olejku sandalowcowego (i nie wiem co jeszcze w tym bylo) --- ale przy regularnym stosowaniu bylo skuteczne juz nie stosuje, bo nie mam takiego zwyklego regolarnego tradziku, tylko takie kilkunastodniowe nawroty, a potem spokoj

Gość transssmisja
dzieki za info mnie zastanawia własnie pomieszanie zioł oraz te dziwne bromki :D chlorki itp

Gość *kajka
Czy t a konkretnie terapie warto - nie wiem , raz nie wyswietla mi się stronka , dwa - bromków , chlorków;) w recepturach które testowałam nie było z tego co pamietam . Ogólnie warto - kilka recepturek przetestowałam na własnej skórze i były skuteczne , pod tą z olejkiem sandałowym mogę sie także podpisać.

Gość transssmisja
kajka - bardzo dziekuje

Gość mamarafała
od dzisiaj tastuje miksturę na synie co ma oprny trądzik- o efektach napisze jak tylko latorośl wytrzyma tę zapaszysta kurację ;)

Gość bcbcvb
wklej idiotko linka poprawnie :o

Gość do bcbcvb
to nie jej wina, idiotko, że tak a nie inaczej się wkleiło wykasuj spacje przed .htm to sobie wejdziesz myślcie ludzie, to nie boli