Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorek111

Ceny sukien

Polecane posty

Gość amorek111

Gość amorek111
Pomocy napaliłam sie na suknę ktora jest sliczna wyglądam w niej super, z kolekcji La Spoza, jednak za wypożyczenie musze zaplacic 1800 to sporo czy nie? Dodam ze wi innym salonie miezylam taką mniej ładna za 1100 POMOCY czy lepiej wydac wiecej i czóc sie w niej SUPER czy kupić tanszą

Gość amorek111
dodam ze nie miała bym dylematu ale mama mnie dołuje ze to straszanie drogo!!! Ps. sama place za sukienke!!

Gość amorek111
ojjjj czuc oczywiście pisze sie przez u :-)))))) sorki za błąd

Gość amorek111
Pomocy bo dzis lub jutro musze juz zamówic ta droszszą czekam na podpowiedzi!!!

Gość ja by wzięła
tą, która by mi sie bardziej podobała

Nie słucha sie NIKOGO tylko zrób tak, jak Ci podpowiada serce i umyscł.Podoba Ci się, chcesz ja mieć, jestes z niej zadowolona, dobrze sie w niej czujesz?????To bierz ja i sie nie zastanaiwaj!To TY bedziesz w nie na slubie, nikt inny.Pozdrwiam:)

Ja kuoiłam swoja za 700 ZŁ i też mama mi mówiła że to drogo że na jedną noc sie nie opłaca a ja wiem ze to nie drogo jak za sukienkę ślubną..I nie przejmuj się mamy tak mają:) Jeżeli sama za nią płacisz i stać Cię na droższą to oczywiście lepiej tą:) musisz siąśc i obliczyć koszty.Po prostu czy po kupieniu tej sukienki będzie Cię stać na inne rzeczy:) Wiesz zawsze jeżeli ją kupisz mozes później sprzedać część się na pewno zwróci..Nie przejmuj sie tak jak mówiłam mamy ta mają panikują i nic więcej..Moja mama cały czas mnie dołuje jeżeli chodzi o mój ślub i wesele ale cż życie❤️

1800 za samo wypozyczenie?! Dosc duzo. Jesli jednak przymierzalas juz duzo sukien i ta jedyna caly czas do ciebie wraca to chyba nie masz wyjscia. Ja swoja kupilam za 2700. Z kolekcji 2007 Sincerity. Na internecie jednak nawet jej nie zauwazylam, ale tak sie zdazylo ze zobaczylam ja na manekinie i przymierzylam w pierwszym dniu poszukiwan i odtad nic innego w zadnym innym salonie i z zadnej kolekcji nie podobalo mi sie juz tak bardzo. Zamowilam ja bo chce miec swoja, a nie pozyczona, ale to moze dlatego ze bardzo przyzwyczajam sie do ladnych rzeczy i potem ciezko mi sie z nimi rozstawac... Zrob tak jak czujesz. Powodzenia!

Gość ja bym wypożyczyła
W salonach sukien ślubnych zazwyczaj wypożyczają za połowę ceny sukni. Ja upatrzyłam sobie sukienkę za 3 tys. i za jej wypożyczenie będę musiała zapłacić 1500 zł. Twoja sukienka pewnie była droższa.

no ja też jak przymierzałąm to miałm wybór albo wypożyczyć nową albo kupić sukienkę która była raz wypożyczona..i wystawiona byla prawie połowę taniej.:):) mnie sie udało:)a bałam sie wypożyczyć sukienkę bo różne rzeczy mogą sie stać i później trzeba zwracać całość..

Nie radzę wypożyczać sukni. Cana 1700zł to cena za samo wypożyczenie a pamiętaj że zawszre w umowie jest jeszcze kaucja (nieraz nawet 3000zł) gdyby się coś stało z suknią podczas ślubu luib wesela to wyjdzie ci wtedy za suknie znacznie więcej niż gdybyś kupiła nową. Przeczytaj dokładnie umowę bo firma która wypożycza może przy oddawaniu sukni przyczepić się nawet o jedną odstająca niteczkę i każe za to zapłacić.

Gość moze ktos przedaje
poszukaj na allegro, www.slubny targ.pl lub innych portalach moze ktos ja sprzedaje......ja kupiłam swoją wymarzona suknie od dziewczyny moich wymiarów z bolerkiem , welonem , koderkiem na szyję ...naprawde w idelanym stanie bo wiadomo ze w tym dniu trzeba wygladać wyjątkowo i zapłaciłam 1000zł ...wiec nawet jak ja pozniej nie sprzedam to nie bede załowac ...a jak ja sprzedam za 500- 300zł to tez bedzie ...nowa kosztuje z dodatkami 3200zł dodam ze sukni szukałam od stycznia głównie na allegro ....nie zeby kupic ale zeby widziec jak w róznych modelach wygladaja dziewczyny a nie modelki na których wszystko ładnie lezy......suknie kupiłam w sierpniu 2006 a slub mam w czerwcu.....ale nie załuje ze sie pospieszyłam ...przynajmniej teraz nie musze ganiac po salonach ...to była pierwsza i ostatnia jaka przymierzałam ;-)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
możesz kupić suknię nawet za 200 zł (widziałam takie na Allegro), możesz za 12 000 zł. Wszystko zależy od twoich oczekiwań i jakości sukienki

witam ja za swoja suknie dałam 1400 zł a z butami i welonem, stroikiem naszyjnikiem rekawiczkami 1800 ale warto było bo jest taka jaka sobie wymarzyłam i czuje sie w niej jak krolowa:-} wiec suknia ma sprawic bys to własnie Ty w tym dniu była najpiekniejsza i dobrze sie w niej czuła