Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sLimerka

ktora siec najlepsza?

Polecane posty

znam te wszystkie cenniki juz prawie na pamiec ale przewaznie cala prawda o operatorze wychodzi na jaw pozniej, kikedy promocje sie koncza a nowych ofert brak:o interesuja mnie oferty telefonow na karte, co byscie poradzili?

dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, no to mi pomogliscie, teraz juz wiem, dzieki dzieki, nie wiem co bym bez was zrobila:O

Gość Jula 26
Era tak tak- dla mnie najlepsza od 3 lat!!

nie wiem ja ma do ery uprzedzenie- wydaje sie byc droga no i nie da sie wysylac do niej smsow z neta (przynajmniej tak mi się wydaje;) ) w orange masz sms po 1 grosz do innych uzytkownikow sieci i rozmowy z wybrana osoba za 5 groszy,raczej stala jest ta promocja (tzn od kilku lat sie nie zmienila) tylko ze z orange mam problemy z zasiegiem... plusa nie znam, tzn slyszalam o promocji w ktorej masz za darmo rozmwy i sms z jednym numerem, moja siostra tak ma, ale nie wiem czy na karte tez to dziala. no i do plusa i orange istnieja bramki smsowe internetowe, to jest korzystne. generalnie wydaje mi sie ze najbardziej oplaca sie jednak wybrac taka siec, w ktorej masz najwiecej znajomych z którymi się kontaktujesz, bo w tej samej sieci zawsze taniej.

Gość Jula 26
W Tak-Taku jest dużo promocji: podwójne doładowania, darmowe minuty, pakiety minut w niższych cenach. Kiedyś miałam Simplusa ale Era okazała się lepsza. Zresztą każdy woli co innego :)

Gość pf
kupuj w tej w której masz najwiecej znajomych - proste :D ja mam orange i jestem zadowolona, szczególnie że ze swoim facetem rozmaiwam za 5 gr :D (ale to chyba trzeba mieć dłuższy staż w sieci)