Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka3

CZY COS ZE MNa JEST NIE TAK?????

Polecane posty

boje sie ze moze byc ze mna cos nie tak. podczas stosunku nie dostaje orgazmu!!! blagam o pomoc!!!!!!

Gość jkhku
Nie wiele kobiet ma orgazm podczas stosunku

w poprzednim zwiaku bylo mi to obojetne bo nie zalzalo mi na facecie. na obecnym facecie mi zalezy i jest mi glupio gdy musze go oszukac ze mialam.

Gość jkhku
a wogóle niemasz orgazmu czy tylko przy stusunku?

Gość gość
Nie oszukuj, ze nie mialas. Jest szansa, ze sie nauczycsz tego \'fachu\' za pare lat;) Nie przejmuj sie tak, bo bedzie gorzej tylko.

podczas stosunku mialam tylko raz. dlaczego tak trudno jest mi osiagnac orgazm???? czy moze byc przyczyna to ze wczesnie zaczelam wspolzyc???? czy kiedykolwiek osiagne orgazm???

ja nie klamie naprawde nie moge osiagnac orgazmu!!!! pomocy czy ktos mi moze pomoc????

Gość gość
Mi tez jest trudno przy stosunku:o Flustrujace to troche, ale widze poprawe w porownaniu do tego, co bylo jeszcze pare lat temu. Teraz przynajmniej cos czuje, anie tylko nieprzyjemne uwieranie, bo tak mialam przez dlugi czas. Musisz byc po prostu cierpliwa i moze powinnas sama popracowac...np. z wibratorem? To nie glupi pomysl, przemysl.

Gość kawa czy herbata
jzu Ci odpisywalam malutka chyba na innym topicu :) Wszystko jest z Toba w porzadku, orgazmu trzeba sie nauczyc w pewnym sensie, to kiedy zaczelas wspolzyc nie ma nic wspolnego z orgazmem ( chyba ze masz traumatyczne wspomnienia). :) Kobiety sie ucza czasem latami osiągac orgazm.

jak ja mam sie go uczyc???? czy to ze nie mam orgazmu nie bedzie przeszkadzalo w przyszlosci w zajsciu w ciaze??????

odczuwam jakas tam przyjemnosc podczas stosunku ale to nie orgazm

21??? to co Ty robiłaś na lekcjach o wychowaniu w rodzinie, czy jak to się tam nazywa czego oni Was uczą w tych szkołach? bo chyba nie logicznego myslenia spytaj się może zgwałconych kobiet, czy brak orgazmu ma coś wspólnego z zajściem w ciążę...:O

co moge zrobic zeby podczas stosunku osiagnac orgazm??? czy mam isc z ty do lekarza??? pomocy!!!

Szczerze mówiąc to dziwnie jest z tym orgazem.. Moje koleżanki wogole nie mają , a ja .. przy każdym stosunku, i praktycznie od momentu gdy zaczelam współżyc:) Także nie wiem co Ci poradzić. Ale może spróbuj Poppersa :) legalny, można kupić na necie:) Przezycia sa 10 razy bardziej mocniejsze, takie MEGA BUUM :) Mój partner też poppersa uwielbia, ale oczywiscie nie można używać go za często:) Ograzm po poppersie jest naprawdę niesamowity:) i dla kobity, i dla faceta! :) (Koszt ok 38zł, starcza na dłuuuuuuuuuugo :) )

Gość gość
MAsz sie nie martwic. Jak sie skupiasz tylko na mysli, zeby miec orgazm, to nie ma bata, nie bedziesz go miala.Chyba Twoj facet umie Ci dogodzic w inny sposob? Ciesz sie wiec z tego co amsz poki co;) I mowie Ci, kup sobie wibro :classic_cool:

Pozdro sprobuj poppersa:P (jak ktos nie wie co to, wystarczy wpisac na google :) ) Pozdrawiam

to o czym mam myslec podczas stosunku jak nie o tym by dostac orgazm?????????

Wszystko jest ok z tobą malutka, moze poprostu wyprobujcie inne pozycje :D wiecej dotykania, dziwne odgłosy .... (hahahahah) ja dochodze w bardzo bardzo dziwnej pozycji heh :S pozdrawiam

Gość gość
O tym, ze sie bzykasz i ze jest calkiem fajnie na przyklad....

Gość gość
Hmmmm, poppers rozluznia miesnie zwieraczy....ciekawe, ciekawe:D

trudno jest sie skupic na czyms innym jesli nie dostajesz orgazmu :(