Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ty masz fantazje

Polak pracownikiem banku w Anglii ??

Polecane posty

Gość to ty masz fantazje

czy to prawda ze banki angielskie rekrutuja teraz Polakow, poniewaz jest zaotrzebowanie na osoby swietnie wladajace polskim i angielskim, slyszalam o tym kilkukrotnie od znajomych, ale chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat

owszem teraz jesli bank chce byc na czasie i walczyc o klienta to zatrudnia polakow - bo liczba polskich klientow stale rosnie. jest to nie tylko powszechne zjawisko w Londynie i innych duzych miastach ale tez malych miasteczkach gdzie jest raptem kilka tysiecy mieszkancow. u mnie w miasteczku pod Bristolem w BArclaysie pracuje Polka a Lloyds ustawil na zewnatrz polskie ogloszenia wiec tez kogos musza miec. niedlugo polski bedzie drugim jezykiem urzedowym :)

Gość to ty masz fantazje
jakim wymaganiom sprostac zeby zostac pracownikiem banku jako poczatkujacy?

niegdy nie staralam sie o prace w banku bo nie placa tam kokosow. za podobna prace jako pensions administrator dostaje 2-3 tysiace rocznie wiecej niz oferowali w Barclaysie i Halifaxie (dostalam oferty z agencji). napewno wymagaja jezyka angielskiego i troche doswiadczenia w pracy biurowej - znajomosc worda, excela i outlooka obowiazkowa. jesli jestes zainteresowany/a napisz do mnie na maila to moze uda mi sie odgrzebac te oferte i ci ja podesle.