Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka-zrozpaczona

Brwi!!

Polecane posty

Gość jamajka-zrozpaczona

Pomóżcie please...chciałabym coś zrobić z brwiami, ale się boję...słyszałam, że jak sie juz ruszy brwi to będzie ich co raz więcej, że będą sie "rozsiewały"..i że nie będą już równo rosły. Czy to prawda? Naprawde jest tak strasznie z nimi ? Piszcie prosze! nie wiem co robic.

Gość anettttttttttttttttttttta
Ja miałam bardzo ładne, czarniutkie brwi, ale zachciało mi sie regulować, durnej:(Z czasem zaczęły rosnać dziwacznie i na wszystkie strony, ciężko im nadać jakiś sensowny kształt i teraz mam takie cieniutkie, że niedługo chyba będę sobie musiała malować, jak stare babki:(Poza tym twarz mi sie przez to straszliwie zmieniła, bo brwi nadają buzi charakter! Bardzo żałuje, że ruszyłam swoje (kiedyś!) ładne brwi, dlatego lepiej nie ruszaj, ani jednego włoska, naprawdę:)Z reszta teraz jest moda na naturalne brwi i nawet krzaczaste są 100 razy ładniejsze, niz te moje cieniasy :(Pozdrawiam!

Gość gshh
ja swoje ruszyłam i bardzo dobrze, bo teraz mam bardzo ładny łuk który pasuje do oka i w ogóle dużo lepiej wyglądam. Po czasie brwi które wyrywałam już nie rosną wcale. Jezeli chcesz to zrobić to idź do kosmetyczki, ona ci doradzi jaki kształt będzie ci pasował

no czasem pozniej dziwnie rosna ale coz nie ktorzy musza sobie jakos tradzic mnie akurat krzaczaste nie pasuja;/ najlepiej pierwsze niech kosmetyczka ci wyrwie kosztuje to do 10 zl. a pozniej bvedziesz poprawiac linie brwi co jakis czas.jak juz wyrwiesz za duzo to jest meczarnia z czekaniem az odraosna. ni i wlasnie moda jest na grube brwi ja musiala teraz wyrownac i czekam az odrosna. duze brwi czynia twarz powazniejsza czasem nawet gniewana zbyt cieknie nadaja jej wyraz zdziwienia i dzieciencosci. najlepiej znalesc umiar.

nibys----masz rację!:) Mi te cieniasy w ogóle do twarzy nie pasuja, dawniej miałam proste i gęste, ale bardzo ładnie wygladały:)Ale jakoś sie przyzwyczaiłam do obecnych nitek:PNie zapuszczam, bo mam bardzo grube, czarne włoski i nawet kilka odrosniętych wyglada niefajnie, a co dopiero czekać na wszystkie, które i tak juz rosną zupełnie inaczej niż naturalnie:(

Gość malwinad
Ruszylam ;/ boje sie ;/;/;/ wygladam jak down. Co teraz robic? hehh

Gość Vanessa-nissan-lola
Ja tez sie obawiam...piszcie! chce poczytac :) moze sie przelamie i pujde do kosmetyczki...

Gość jamajka-zrozpaczona
kumpelea wyrwala mi pare wloskow ;/ zabije ją! Moje brwi to dzicz ;/ a ja nie chce z nimi nic robic :( bo bedzie jeszcze gorzej... u kosmetyczki nie byłam i nie chceee :'(

Gość ja radzilabym ruszyc.
jesli masz dzicz to pojdz do kosmetyczki i powiedz ze chcesz bardzo delikatnie skorygowac ich ksztalt. nie wiem co to za sciema ze rosna w rozne strony, ja wyrywam od 4 lat, mam ladne, geste brwi.

Ja wiem na przykładzie swoim i swojej przyjaciółki, której kosmetyczka (!!!) tak spier****** brwi, że szkoda mówić i jej już nigdy nie odrosły takie, jak miała, a dość, że jej baba zrobiła cienkie jak niteczki, to jeszcze ma jaśniutkie, więc bez kredki do brwi się nie obejdzie :( Moja kumpela ma grube i krzaczaste brwi, a wyglada pieknie:) Podregulowała sobie raz u kosmetyczki i wygladała beznadziejnie:P