Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w swych uczuciach

emocjonalny chaos

Polecane posty

Gość zagubiona w swych uczuciach

nie mam na swoim koncie żadnego poważnego związku :-( i chyba coś jest ze mną nietak. Zawsze jak kogoś poznaje wpadam w jakieś dziwne stany, od skrajnej depresji po maniakalną euforie. Moje uczucia zmieniają sie z sekundy na sekunde, zachowuje sie niedojrzale i niezrozumiale. Ostatnio spotykam sie z pewnym chłopakiem- jak zawsze pojęcia nie mam co do niego czuje. Jak go nie ma blisko tęsknie, jak jest obok zaczynam mieć go dosyć. Czuje że znowu będzie tak że zmęczona moja huśtawką nastrojów zerwe z nim kontakt, potem będe tęsknić i cierpieć aż zapomne i wpadne w następną tego typu historie. Czy ktoś zachowuje sie podobnie? jak wyrwać sie z takie schematu? może pomogłaby wizyta u psychologa?

Gość moze ta wizyta pomoze
bo niedobrze z Tobą..albo w końcu zaryzykuj ,weź się za siebie dziewczyno!

Gość lelonek
idz koniecznie do psychiatry bo faktycznie jest z toba nie tak. psychiatra. [prawdopodobnie masz zaburzona osobowosc albo co gorsze psychoze maniakalno-depresyjna

Gość stonkaaa
Po prostu sie wycisz sama w sobie, jak zaczynasz czuc jakies wieksze emocje (obojetnie czy to depresja czy euforia) nie daj im sie poniesc, wycisz sie, uspokoj. Wydaje mi sie ze mozesz tez cierpiec na depresje dwubiegunowa, warto sie wybrac do lekarza aby to wykluczyc.

Gość stonkaaa
psychoze maniakalno-depresyjna= depresja dwubiegunowa Wiec jak juz dwie osoby o tym pomyslaly, to nie ma na co czekac.

Gość zmeczona zyciem
hej!ja mam podobnie!ale to dlatego ze wszystkich moich facetow porownuje do jednogo, Mojego Idealu:/i zaluje , ciezko mi z tym...ale poznalam faceta nie moge z nim byc, i szukam Go w innych...nie znajduje!niestety:(

Gość starszawy
zagubiona w swych uczuciach nie słuchaj tych maniaków, ktorzy każą Ci iśc do psychiatry .... Jesteś normalna dziewczyną, która jest na etatpie poszukiwania swegi ideału. A ze takiego nie ma wiec poczekaj jeszcze trochę, spotykaj sie z chłopakami...im wiecej tym lepiej i ...patrz. Ucz sie siebie. Ucz sie swojej reakcji na nich.