Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirillla5

gdy ex miała duże a nowa mini? czy dla facetów to duży dyskmomfort?

Polecane posty

Gość kirillla5

spotykam się od pół roku z chlopakiem, jest nam dobrze, w łóżku także. Niestety dostrzegłam w jego oczach pewne rozczarowanie moim małym rozmiarem miseczki (B). Ex dziewczyna mojego chlopaka byla bardziej obdarzona i choc nie mialam kompleksow na tym punkcie to zastanawiam się ostatnio coraz czesciej co tkwi w jego glowie.

Gość kirillla5
mój ex miał dużego penisa, ten ma mniejszego i też czuję dyskomfort

Gość kirillla5
podszywacze sie nudzą:/

Gość Animon
No w koncu widzialy galy co braly? Nie trzeba miec rendgenowkiego wzroku, zeby ocenic jakie kobieta ma piersi. :P

Gość kirillla5
kocham go, po prostu jestem ciekawa czy rzeczywiscie to ma tak duze znaczenie dla facetow, jednak to duza róznica, czasem widze po jego zachowaniu

Gość kirillla5
niby widac jakie ma ale nie do konca..niestety lub stety jest cos takiego jak push-upy ;)

o matko, nie doszukuj sie niczego :O a jesli juz tak cie to meczy, to porozmawiaj z nim o tym....

zacytuje kilku moich kolegow: \"b sa boskie takie 2 cytryki pomaranczki raczej poprostu cudowne\" \"duzy biust bleee wiekszy od b to juz tragedia\" \"masz 70 b:) o dokladnie takie jak lubie\" \"idealane piersi to b nie zaduze nie zamale poprostu wspaniale\" obracam sie w dosc meskim gronie czytaj znam prawie samych facetow i z tego co zaoobserwowalam b to i ich ideal i raczej niewielu z nich lubi duze piersi. jest z toba nie znia widzisz biust nie jest najwazniejszy a b to wcale nie tak malutko. nie wspominajac ze duzo trudniej pomniejszyc niz zwiekszyc od czego sa push-upy. oczywiscie w lozku sie nie da ale przeciez macie cudowny seks wiec chyba to jest bardzo drobny szczegol.

Gość kirillla5
wiekszosc facetow woli wieksze... i jeszcze jak juz mial z takimi doczynienia to ma porownanie...wiem ze on i tak mi prawdy nie powie, to by bylo chyba zbyt brutalne ;)

Gość kirillla5
nibys >> dzieki za opinie , mam nadzieje ze masz racje:) pozdrawiam

Gość Animon
Nie mozna twierdzic ze wiekszosc facetow lubi "wieksze", albo, ze miseczki B to ich ideal ... Kazdy ma swoj gust, a o gustach sie nie dyskutuje, ale mozna wymienic spostrzezenia na ten temat :D Niby czemu w rozmowie nie mialby powiedziec co lubi i co mu sie podoba ?

u pilismy sie i zrobilismy ankiete oczywiscie tajna:):) ):) wiekszos jako ideal wybralo b:):):) zreszta przy piwku rozne nam temty wychodza:oczywiscie kazdy lubi to co lubi i nie zaprzeczaam. jedni wola mniejsze inni wiksze jak by nbylo inaczej bylo by nudno.

Gość facet______
duze biusty są MNIAM!! a kiedy facet mówi ci inaczej to znacze, ze nie chce cie uraźić, w swoim towarzystwie faceci twierdza jednoglosnie ze duzy biust ich kręci! wiec nie dajcie sobie wpajac ze lubia małe ;) kiedy widza cycki to myslą tylko o tym, zeby ich penis sie znalazł miedzy nimi, a miedzy małymi cyckami nic sie nie znajdzie niestety :o

o jecze jedna rzecz dodam: moj facet jak jeszcze ni byl moim facetem \"nie wiem dlaczego kobiety mysla ze biuts jest taki wazny i ze podnieca najbardziej facetow najbardziej podniecajaca jest muszelka\" sory za nie ugladzenie ale wszelka zmiana zmianila by to co powiedzial.

Gość bla bla...
nibys ---> gdybyś miała A, to by twierdzili, że A są idealne, takie słodkie, dziewczęce i bla, bla, bla ;) Co mieli Ci powiedzieć? :) Jeśli już, to z tego co wiem, facet jednak najczęściej wybierze C, bo to duże piersi, ale nie za duże.

Gość facet______
no sory jestem facatem, rozmawiam z facetami i wiem ze na cycki zwracaja najwieksza uwage ;)

Gość facet______
tak to jest ze te o małych piersiach chwytaja sie wszystkiego zeby potwierdzic atrakcyjnosc swoich piersi! zupełnie tego nie rozumiem :o

Gość Animon
Otoz to facecie :D Zwracaja uwage na piersi, bo one ja przyciagaja ...

Gość ribit23
nie szukam zadnego potwierdzenia swojej atrakcyjnosci ,a juz na pewno nie u osob ktore mnie w zyciu nie widzialy. Wiem ze faceci wolą wiekszy biust i zdaje sobie z tego sprawe. Bylam po prostu ciekawa czy jesli juz on ze mna jest, mowi ze kocha, to czy jest to dla niego az taki duzy problem.

facet--->to byla jego opinia:) kazdy ma swoja bla bla----> wiesz po tym co my sobie moimy to mogli by mi powiedziec ze mam male cyce i by nic to nie zmienilo. wiesz kiedy na normalce jest jestes brzydlu, dresiarzu, wredzie co ty taka blada dzis makijarez ci nie wyszedl, lub inne zjadliwosci to to nie mialo by znaczenia. zreszta wiesz jak jestes jedyna kobieta w towrzystwie przez kilka miesiecy to juz zostalam czyms ani facet ani kobieta bo jak to jeden sie wyrazil \" ty mozesz miec faceta nie to by bylo takie pedalskie\". moze moi koledzy tak maja ze wola b i zla grupe ankieterow wybralam. statystycznie rzecz biorac 15 na 20 wybralo b wtedy.

Gość ribit23
zmienilam nicka, kirilla5

Gość Animon
Zasadnicza sprawa: jesli mowi, ze kocha to mnie sie wydaje, ze rozmiar biustu nie ma tu nic do rzeczy. :)

Gość ribit23
do faceta- wiem ze facetów przyciaga biust, ale nie zgodze sie,ze najbardziej. Mysle, ze zwracają uwage na cały wygląd i figurę. Ale to tylko moja opinia

Gość ribit23
nie sadze zeby ktorykolwiek facet szczerze poweidzial swojej dziewczynie "sorry, ale wole większe, albo mniejsze albo cos tam" , nie chcialby jej zrobic przykrosci, dlatego z ciekawosci chcialam dowiedziec sie jakie sa obiektywne tutaj opinie. Zastanawiam sie czy jest ktos tu na forum kto jednak mial odwage powiedziec ze cos mu w jego partnerze wizualnie nie pasuje..

Gość xa
"gdy ex miała duże a nowa mini? czy dla facetów to duży dyskmomfort?" tak, jezeli facet jest z laską w 70 % ze wzgledu na jej cycki :O

Gość malusi biuścik malusi
właśnie, ja mam zaledwie A a i tak mężczyźni bardzo często mówią mi, że mam świetną figórę. że żadna dziewczyna ich tak nie pociągała..iw dodatku mój ex- który teraz ma nową dziewczynę( z większym biustem) jakiś czas temu w przypływie pragnienia powiedział mi że moje piersi są boskie, że je uwielbiał i chciałby jeszcze raz ich dotknąć. To że był baranem- widać gołym okiem/piszę aby pocieszyć koleżankę:) małe też są ekstra :P

dzizys..figurę/zaraz zapadnę się pod ziemię

i jeśłi Ci czujesz dyskomfort to mu to powiedz:)będzie dobrze

hmm o ile nie jest takim baranem jak mój eks- oby nie.lepiej dowiedz się wcześniej....