Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajduczek*

cena postinor duo

Polecane posty

Gość hajduczek*

sluchajcie kupilam dzis postinor za 83 zl.. to w tej aptece bylo tak drogo, czy toto naprawde tyle kosztuje? kupowalam ponad pol roku temu postinor za niecale 50zl.. mogl tak podrozec?

Gość malutka 18
chyba moze.. ja dzis kupilam tez tabsy "po" i kosztowaly 72 :-/ zdzierstwo.. jak dla mnie powinny byc bez recepty i o wiele tansze

Gość hajduczek*
no, to jakis koszmar.. moja gin byla juz w domu, a mieszka 30 km od mojego miasta...!!!! a mielismy coraz mniej czasu, minelo juz ponad 50 h. :/ i musielismy kombinowac ja kon pod gore, bo normalny lekarz rodzinny przeciez nie moze wypisac recepty. takie jest zarzadzenie nfz. to jakis absurd!!! :/ w takim razie przeplacilismy w sumie tylko jakies 10zl. ale musielismy kupic w tamtej aptece, innej opcji nie bylo. dzieki za wypowiedz ;)

Gość dagmarka
ja ostatnio w wawie zaplacilam 64 zł ale musialam obejsc 5 aptek w osiedlu by je znalezc :( to zalosne - prawie zadna z aptek ich nie miala lub sporwadzala na zamowienie za 2 dni :/

Gość hajduczek*
tak, kurka, 2 dni.. :/ to tak mniej wiecej jak ktos zlamie noge, a lekarz przyjmie go za 2 dni.

Gość malutka 18
no ja w malym miescie mieszkam a w kazdej aptece moglam znalezc te tabsy.. tylko cenowo roznily sie o 2 zl i mniej :) pozdrawiam

Gość marta21
KUPIłAM ZA 72 Zł I POPIERAM - BEZ RECEPTY B YLO BY LEPIEJ

Gość winylka
bez recepty ? kobietki - to byłaby katastrofa !! pomyślcie ile młodych dziewczyn by myślało " przecież jest postinor- poużywamy sobie" a to nie jest tak że pozostaje on nieszkodliwy dla naszego orgganizmu . moim zdaniem lekarz rodzinny powinien mieć prawo wypisywać recepty na ten lek ale totalnie nie zgadzam się z poglądem ze powinien byc on dostepny bez recepty .

przeciez lekarz rodzinny tez moze przepisac ten lek. co wy za bzdury opowiadacie ze tylko ginekolog

poza tym od jakiegos czasu jest inna alternatywa. pigulki nazywaja sie Escapelle i jest tylko jedna w opakowaniu. kosztuje sporo bo ja placilam 71zl ale nie mialam po niej wymiotow, ogolnie nie odczulam ze wzielam duza dawke hormonow.

Gość katjuszka
co Ty opowiadasz? a co to za problem isc do lekarza i poprosic o recepte? jak ci jeden nie da to pojdziesz do drugiego i ci da... niezaleznie od wieku. a czas tutaj dosc wazna role odgrywa. troszke wyrozumialosci. kazdemu sie zdarza wpadka... chwila zapomnienia. nie popieram stosowania tych tabletek jako stalego, jedynego srodka antykoncepcji stanowczo. ale nie wszystko dzieje sie po naszej mysli, tak?

Gość agtalusia
nawet weterynarz moze przepisac bo dzis przepisal dla mojej suni.., ale kurde drogi ten lek.

Gość eddytta
No jeszcze czego. Za waszą głupotę ma państwo płacić ?

Gość obojętnie jaki
lek może przepisać każdy, kto ma tylko puste druczki do recept i pieczątki :O czyli każdy lekarz lub znaomy lekarza

Gość bez recepty popieram
choćby dlatego, że jak wiadomo im więcej czasu minęło od stosunku tym mniejsza jego skuteczność - w trzeciej dobie chyba niecałe 60% a czas jaki poświęcam na szukanie lekarza, a już nie daj boże prezerwatywa pęknie w niedzielę albo w Boże Narodzenie - może być znaczące. Nadużywać nie powinno się, to jasne, o tym można przeczytać w ulotce.