Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZATROSKANA12

DORADZCIE

Polecane posty

Gość ZATROSKANA12

JESTEM ZARĘCZONA ZE STARSZYM O 25LAT MEŻCZYZNA. zA 2 MIEŚIĄCE MAMY SIĘ POBRAĆ ALE OKAZAŁO SIĘ ŻE ON MA ROMANS Z 18 LATKA.CO MAM ZROBIĆ SPODZIEWAM SIĘ JEGO DZIECKA ONA ZRESZTA TEŻ.CO BYŚCIE ZROBIŁY NA MOIM MIEJSCU

Gość wyskrobały póki czas

na Twoim miejscu nigdy nie zaręczyłabym sie z kimś kto mógłby byc moim ojcem :O wybacz ale dla mnie to troszkę nie halo

Gość napisałabym scenariusz
filmu s-f

Gość słupczanka
ja bym go w dupe kopneła jak on ci juz teraz takie zeczy robi to po slubie moze juz byc tylko gozej wiem mam meza od 5 lat i poslubie nigdy niejest lepiej tylko gozej

Gość olcha
nie musisz za niego wychodzic by on sprawowal opieke nad swoim dzieckiem. ciaza to na pewno nie argument aby zaiwreaz zwiazek malzenski, tymbardziej jako koles romansuje z 18-latka...

odejdz od niego .niech Ci placi alimenty.znajdz sonie kogos mlodszego.chyba nie chcesz za 30 lat opiekowac sie dziadkiem (czytaj mezem)

Gość lojalna jola
a ty masz lat 12,tak? to niech ta 18-nastka go bierze...

Gość zatroskana12
nie mam lat 25. ale problem w tym ze mamy juz slub cywilny a on rozwodu mi nieda.Bo jak to bedzie wyglądac wplywowy prawicowy polityk się rozwodzi....

Gość zatroskana12
tak w tym roku skończy 50 lat,ale serce nie sługa

Gość olcha
no i co z tego ze cywilny macie? jak nie chce dac, to idziesz do sadu i mowisz jak sprawa wyglada. do milosci nikogo zmusic sie nie da. jeszcze sie nie ohjatal a juz mial kogos na boku. kobieto, szanuj siebie poki jeszcze nie jest za pozno!

Gość słupczanka
zatroskana ty to głupia chuba jestes daj se spokuj

no prosze Cię jak serce nie sługa ?? :O 200 kilogramowego faceta bez nogi też byś pokochała bo serce nie sługa ?? toz to prawie jak z ojcem :O ja bym się nawet na takiego na ulicy nie popatrzyła a żeby w ciąże to już wogóle porażka :O

Gość zatroskana12
Tyle tylko że on nie wygląda na 40lat. Przystojny,inteligętny zasiada w sejmi,bogaty

Gość JEŻELI GO KOCHASZ TO MU WYBACZ

Gość ZATROSKANA12
AL;E TO MA VYĆ KOSCIELNY

Gość helleluja
który to? może zrobimy kolejna seksaferę i problem będziesz mieć z głowy :D

Gość olcha
o kuurwa, dajcie se spokoj. kocha, jej sprawa. ma kobieta problem i to jest najwazniejsze. nikt nie kaze wam zakochiwac sie z 50 letnim facecie. laska prosi o jakas podpowiedz, co ma robic a nie o lkomentarze odnosnie wieku ojca jej dziecka.

Gość ZATROSKANA12
3 MIEŚIĄCE

ooojjjj cywilny maja, koscielny jeszcze moga wziac. moze sie myle ale prowokacja mi to zajezdza. jak bogaty to wybacz. znajdz sobie mlodego ogiera i na boku kombinuj, jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :D

Gość GABAAAAA
posluchaj dziewczyno ile ty masz lat???? jak on teraz robi ci takie świństwo toco będzie dalej nie licz na to że cię kocha i ze się zmieni oni tylko tak obiecują a może jutro sę okeże że ma żone i 5 dzieci.

jesli serio piszesz,to kopnij go w d...,po 3 miesiacach malzenstwa ma romans,dziewczyna jest z nim w ciazy(ty tez) ..............brak slow............a moze fajna bajeczka!

Gość _mnie też_

ooojjj... mi tez smierdzi tym bardziej ze teraz autorka znikla :D i zastanawiam sie co my mamy jej niby doradzic. facet ja zdradza. nad czym sie tu jeszcze zastanawiac??? moja rada: z usmiechem wpakuj sie w to bagno jeszcze bardziej. wez slub i dorob sobie z piatke dzieci to bedzie jeszcze weselej