Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TTTS

Strasznie chciałbym MIEĆ DZIEWCZYNĘ, która mi się PODOBA i uprawiać z nią SEKS.

Polecane posty

No pomińmy to czy i jaki to problem dla mnie. Powiedz co Ty, byś zrobił na moim imiejscu?

Gość a taka tam jedna
A ile masz lat? Nic nie dzieje się od razu, musisz szukać, próbować poznać tę, która Ci się spodoba. Powodzenia

Wiesz to sprawa idnywidualna,kazdy ma swoje sposoby-inni sa otwarci mniej lub wiecej,ale jak to mowia \"kazda potwora znajdzie swojego amatora\".;-))) a w jakim wieku jestes?

acha-wiec musisz zaczac dzialac,tyle peknych kobiet.........na co czekasz.......

22 Czyli szukać tak? ok..ale tak przy okazji, w zasadzie w jaki sposób szukać?:)

Gość a taka tam jedna
próbuj nawiązac kontakt z dziewczyną która ci się podoba, nie zrażaj się niepowodzeniami, bo różnie bywa, możesz trafic na juz zajętą ale próbuj

:) spor jest zajętych niestety, chyba najlepiej byloby na sam początek zrobić wywiad, które są wolne i tylko wśród nich się rozglądać;)

Sama nie przyjdzie-daj cos z siebie.dziewczyne mozna poznac nawet w autobusie,ale to trzeba chciec i cos w tym kierunku robic a nie tylko siedziec i marudzic-nie ma lekko.;-)))))))0

Gość prokurator powinien
się zająć tym debilem, który sam z sobą uprawia seks. Jesteś koleś namierzony i zamiast czymś innym trzęś teraz tyłkiem ze strachu i poszukaj w necie wiadomości, co z takimi jak Ty robią kolesie pod celą. Miłej lektury, debilu.

Gość a taka tam jedna
dyskoteki puby natet internet

Serio dyskoteki i puby? Mi to chyba bardziej pasuje jakieś spokojniejsze miejsce. A internet chyba to kiepski pomysl

Inni szukaja w internecie inni na dyskotekach-jak kto woli-wszystkie chwyty dozwolone. A TY gdzies bywasz?

bywam w zasadzie glownie na uczelni, na dyskotekach czasem tez ale nie jest to dla miejsce do zawierania nowych znajomosci. na necie probowalem ale to kiepsko wychodzi

Uczelnia to chyba dobre miejsce co?-bibloteki itp,ale nie mozna siedziec w kacie. jestes niesmialy?

Czasem jestem nieśmiały a czasem nie. Kiedy jestem wśród ludzi, którzy mnie onieśmielają swoją pewnością siebie, wtedy jestem nieśmiały. Innym razem potrafie bardzo śmiało np zapoznawac się z nieznajomymi mi osobami, rozmawiać, załatwiac różne sprawy. Dziwne troche.

Hmmmm,wiec tym bardziej nie rozumiem. ale nie trac wiary,napewno spotkasz ta swoja wymarzona :-)))

czemu uważasz że przez internet nie da się nikogo poznać? ja w taki sposób poznałam mojego chłopaka z którym jesteśmy już ponad rokrazem :)

Gość a taka tam jedna
ja męża poznałam na dyskotece a później po jakims czasi spotkaliśmy sie w autobusie i tak się zaczęło

TTTS-i sam widzisz,szczescie i milosc mozna spotkac wszedzie-nawet na ulicy ;-)))

Wicky,ale Tobie to chybanie nie potrzebne do szczescia co?

Sa odpowiednie kawiarenki,gdzie siedza faceci,a kobietki wyrywaja jak sie ktorys uwidzi;-)))

To zalezy od faceta,ktora wybierze-zawsze moga sie licytowac.

Tam nie ma cennika-to nie dziala jak w domach publicznych.facet idacy do takiego baru jest przygotowany,ze to kobieta ustala zaplate-on moze sie zgodzic lub nie-jakos tak to wyglada.

Gość chnell
a z jakiego jestes miasta ? ? :)