Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb

********mOJA PRZYJACIÓŁKA MA IDEALNEGO FACETA*************

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb

Wszyscy go ochają, cała jej rodzina. Oni od 1,5 roku gruchają jak gołąbki. On jest po prostu chodzącym ideałem. Studia, uroda, czuły, opiekuńczy, kochający aż do bólu. romantyczny- kolacje, hotele, prezenty. Po prostu cud- miód. Nie myślcie, ze jej zazdroszczę. Mam swojego faceta, który jest dla mnie wszystkim. Ale wiecie, jakie to dziwne, gdy przychodzi do nas jej mama i wychwala pod niebiosa ten ideał w męskiej skórze? Nie wiem, po co to piszę. Moze dlatego, ze już mnie drażni słuchanie, jakim jej chłopak jest ideałem. Choć nie dla wszystkich, bo moim zdaniem mozna zagłąskac kotka na śmierć.

he jasne jasne :P :P zaraz bedzie, ze wszyscy sa idealni :P :D :D

Gość tyle ze ten ktory dla kogos
jest idealem dla innego niekoniecznie. Nie ma co przezywac,

nie bedze:) tylko moj jest:P dla mnie oczywiscie:P

a moj sie spożni zawsze, a wogole to jest super :P ❤️

ale mój jest dokładnie taki jak ten w przykładzie nie znam ani jednej osoby, która by go nie lubiła ;) a spaźnia sie notorycznie ale mimo to jest idealny :classic_cool:

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
dziewczyny, ale wygląda na to, z on nie ma ŻADNYCH WAD!!!! Czy to jest w ogóle możliwe? Przeciez nie ma takich ludzi! Martwię się tez o nią, zeby ie nie rozczarowała, jak z biegiem czasu okazywanie uczuć przez niego zejdzie do normalnych rozmiarów. Ona moze wtedy poczuć sie odrzucona.

bbbbbbbbb ---> widocznie możliwe ;) mój oprócz spaźniania też nie ma żadnej wiec możliwe, że chłopak Twojej koleżanki jest ideałem ;) trzeb wierzyć w ludzi ;) nie każdy facet musi byc od razu skurwysynem :D Figaa nie śledź :P

Gość darusia777
nie ma idealnych ludzi.....kazdy ma jakieś wady.......a Ci, ktorzy tak mowią i wychwalają czasami w czterech ścianach ukrywają bardzo dużo tajemnic............

Gość nie za daleko
21:22 to prawda:) Mój też jest idealny dla mnie:) Mało kto jest taki cieły, inteligenty, własnie w tym był problem facei byli za mało inteligentni i romancztyczni to u nich kulało..:)

Gość Rozetta23
Kazdy ma swoj ideal... Ale wlasnie takie "idealy" sa najgorsze...

Gość KUG
I CO Z TEGO

Gość ja tez mam idealnego
a moze on lubi pewne rzeczy robic w lozku? dlatego jest idealny tylko na zewnatrz... prywatnie moze byc inny