Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajasisaz

sluz przy tabletkach antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość jajasisaz

hej biore Cilest ponad pol roku i jesli chodzi o sluz to mam tak ze do polowy listka mam raczej sucho w pochwie a od polowy opakowania az do krwawienia mam duzo sluzu takiego mlecznobialego zadszego czasem jest taki zoltawy tez tak macie????

Gość jajasisaz
a jaki macie?

każdy ma inaczej. ja np. miałam cały czas dużo śluzu który naśladował naturalny....raz był ciągnący i przezroczysty, raz biały....

Gość jajasisaz
ja jak bralam novynette to w polowie opakowania mialam zawsze kilka dni sluz przezroczysty i ciagnacy i balam sie ze mam owulacje i w ogole nie pasowaly mi te tabletki i zmienilam na cilest i teraz zawsze mam bialy tylko ale czasami jest go bardzo duzo

owulacja? o matko. jeśli odłozyłas tabletki tylko dlatego że miałaś wyimaginowaną owulację to nie była mądra decyzja

Gość jajasisaz
nie tylko dlatego bo bylam na usg i owulacji nie bylo aqle zle sie czulam po nich i nie pasowaly mi

nie no skoro sie źle czulas to juz inna sparwa....

Gość bleee i kropka
ja tez mam taki sluz na tabletkach.. odkad na nichc jestem brzuh mnie pobolewa jak przed okresem., caly czas

Gość bleee i kropka
autorko.. mam nadzieje ze to normalne i ze nie jestesmy... mamami

Gość jajasisaz
a dlaczego mamami? sluz jak jest bialy to chyba dobrze bo to taki co w dni nieplodne zawsze jest. krwawienie z odstawienia mialam normalnie ze skrzepami, nie mam podwyzszonej temperatury , piersi nie bola. wydaje mi sie ze przy tabletkach to jest normalny sluz.a co ty masz obawy????

Gość jajasisaz
jak bralam novynette to caly czas mnie brzuch pobolewal jak przed okresem i jajniki mnie kluly az mi do nogi taki prad szedl.a z ta ciaza mnie nastraszylas ale watpie bo ja uzywam dodatkowo prezerwatyw.a ide w tygodniu do lekarza bo tabletki mi sie koncza.a ten sluz mam co miesiac taki a nie ze raz mi sie tak zdazylo

Gość Wiecie co....Ja Wam zazdroszcz
Jak kiedys bralam Logest w ogole nie mialam zadngo sluzu i to byla tragedia...Faktycznie byly to tabletki anty - wspolzyc sie nie dalo w ogole (jedynie przy pomocy zelu nawilzajacego) :P

Gość blee i kropka.
ja tez uzywam prezerwatyw. raz nie uzylam jak mialam plamenia (ale kochalismy sie nie do Jego konca) obawy mam co miesiac:(

Gość blee i kropka.
to jak z tym sluzem? bo wczesniej sie tym nie przejomwalam.jeszcze ktos tak ma??

Gość 1kaja11111
to po co sie trujecie hormonami skoro uzywacie prezerwatyw??????????????????????? ranyyyyyyyyyyyyy

Gość jajasisaz
ja teraz jestem przy 7 tabletce i mam sucho i dopiero od 11tabletki gdzies mam duzo sluzu i tak co miesiac

Gość moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość a jak cilest jest
podnosze