Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z piegami________

czy pieguski sa namietne??

Polecane posty

chlopaki , tylko nie dolowac prosze , bo sznurek juz przygotowalam i po negatywnych wpisach ide sie wieszac:P Mam kasztanowe(nie rude) wlosy, zielone oczka, no i te nieszczesne piegi. Czy piegi moga byc sexsowne, moje kochanie tak twierdzi..ale ja mu i tak nie wierze:( Co myslicie o tym?

Gość osobiscie nie przepadam
sa nie dobre w lozku i co tu duzo gadac:P

Gość twoj fan
a gdzie masz te piegi:)

na d..jeszcze nie , z czego sie niezmiernie ciesze:P ale wszedzie indziej niestety tak:( i co nikomu sie nie podobam?

Gość jeszcze nie ma nicka
chyba nieduzo facetow lubi piegi, ale nie wiedza co traca:P:P:P

Gość Marianka*
uważam że piegi dodają dziewczynie uroku ,sama ich nie mam ale mam koleżankę które ja ma i wygląda ekstra..........:)

Gość Marianka*
oj przepraszam mam może ze trzy na nosku;)

Gość kassandraaaaaaaa
polecam masc monobenzone, nie moglam dlugo sobie poradzic z piegami a teraz prawie ich nie widac :-)

jaka masc, a na sloncu nie wychodza, bo ja lubie sie opalac:(

Gość kassandraaaaaaaa
masc moglabyc stosowac raczej tylko na twarz i niestety z sloncem koniec!

Gość kassandraaaaaaaa
a jeszcze chce powiedziec ze namietnosc nic do tego nie ma , albo jestes namietna albo nie nie wazne czy masz piegi

no ale mowia ze te u rudawym odcieniem sa ogniste:(

ja uwielbiam piegi!!! tak bardzo chciałabym je miec...ale wyskakują tylko latem i to kilka na nosie:/

do irvena... ty chyba zwariowalas:P po co ci piegi??

dzisiaj usłyszałam od mojego faceta,ze jestem najlepsza w łózku, najlepszy temerament, piekne ciało, ruchy i wogole. i oczywosie mam piegi;p tez nie jestem ruda:) a piegi brazowe:)

niech by sie tylko moj odwazyl cos innego powiedziec ,, jak tylko komplementy!!!!!!! on juz wie czym to sie zakonczyc moze......sexualna abstynencja:P p.s. to moze glupie ale dziewczyny z braz piegami podobaja mi sie, ja tez takie mam..ale moich szczegolnie tych na reszcie ciala:( nie lubie

mnie sie piegi podobaja,ale w umiarkowanej ilosci,kilka na policzkach i nosku dodaje uroku,ale cala dziewczyna w piegach(a takie tez sa) chyba za fajna nie jest-przynajmniej dla mnie:)

:(

mam piegi na nosie i policzkach. latem na ramionach..... i ponoc to bosssskie :) zreszta ja tez je lubie i ubolewam, ze z wiekiem jest ich coraz mniej .,... :( a jezeli masz marchewkowe wloski i ich nie lubisz [ a nie masz powodow ! ] to farbuj je sobie szamponetką na jakis mniej intensywny ale tez w ta desen :)

Gość paski
piegi - uwielbiam bez dwóh zdań

Gość marzyciel jutra
Mam słabość do dziewczyn o rudych (kasztanowych) ale naturalnych włosach i do piegusków:) Sa prześliczne po prostu...

Gość MKaro
Ja bardzo lubię piegi. Raz widziałem taką piegowatą dziewczynę i chciałem jej powiedzieć: "chętnie ucałowałbym każdy z twoich piegów" ale jak zwykle nic nie powiedziałem. Ale obiecuje sobie jakiejś dziewczynie kiedyś to powiedzieć. Jeszcze raz - bardzo lubię piegi !

marzyciel mkaro jestescie super:)

Gość o boże po co pozdro
wrzuca do netu takie, za przeproszeniem, burdelowe zdjęcia?:O Sory, ale to okropne:O Mina jak tania kurewka, ociachowe, bazarowe kozaki i do tego brudne ściany i tragiczna, wiejska kanapa:o Nie rozumiem, co co się tak "lansować' na odwrót?:O W sumie wydaje się być miłą osobą, ale po co gdziekolwiek umieszczać tak pretensjonalne i obskurne zdjęcia, jak z taniego burdelu?:(

Gość xxxxxyyyyyyyy
o boże po co pozdro --> może ona tak po prostu lubi :D faktem jednak jest, ze wyglada paskudnie :O

Gość gość
o boże po co pozdro--> nie pisz tak, okai? co ma moje mieszkanie do tego, jaka jestem osobą. Fota byla robiona 4 lata temu w mieszkaniu mojej babci...chcesz wiedziec, dlaczego moja babcia miala takie sciany i taka kanape? Teraz zrobilas mi przykrosc:o To sie nazywa malostkowosc i plycizna w mysleniu.

piegi są niezwykle seksowne, podobnie jak rude włosy. Jeśli do tego masz zielone oczy to (mówię subiektywnie) nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba, bardzo podniecające połączenie. Rude bywają namiętne i to bardzo, acz nie zawsze;-)

Gość taka jedna z piegami______
ciekawski:) ile masz lat? tylko wiesz rudych wlosow to ja nie mam, ale zlote pasemka..moze byc?:) i te moje zielone oczka sa ..ano sa:) taaaakie zielone:))))