Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja****************************

CO ZROBIC ZEBY DZIECKO SAMO ZASYPIALO???????? POMOCY

Polecane posty

MAM PROBLEM MOJ 7 MIESIECZNY SYNEK NIE UKRYWAM JEST NAUCZONY ZASYPIANIA NA REKACH. PROBLEM POLEGA NA TYM ZE W NOCY BUDZI SIE CO OK GODZINE TYLKO PO TO ZEBYM GO WZIELA NA RECE I PONOSILA . PADAM Z NOG, CIAGLE JESTEM NIE WYSPANA. A NA DODATEK OD KILKU DNI W NOCY WYMUSZA ZEBYM GO WZIELA DO SIEBIE DO LOZKA W LOZECZKU NIE CHCE SPAC ZA NIC W SWIECIE USPIE GO NA REKACH ODLOZE DO LOZECZKA I ZNOW PLACZ . ALE PRZEZ TO ZE MAM GO U SIEBIE W LOZKU - JA NIE MAM MIEJSCA I SPIE JAK SARDYNKA W PUSZCE. CZY KTORAS MAMA MIALA PODOBNY PROBLEM I MA JAKIS SPOSOB???????????? PROSZE O POMOC. WYCZYTALAM OSTATNIO ZE POWINNAM NAUCZYC GO W DZIEN ZEBY SAM ZASYPIAL ALE JAK TYLKO GO ODKLADAM - PLACZE I NIE CHCE SAM ZASNAC.

Ja najpierw próbowałam moją przyzwyczajać dziecko do siedzenia w ciągu dnia, żeby mała nie czuła że siedzi tam za karę itp. dawałam jej zabawki i bawiłyśmy się przez szczebelki ;). Potem przeczytałam książkę e-booka \"Uśnij wreszcie\" i zastosowałam się do niej, oczywiście nie brałam tej metody całkowicie serio tzn. nie podchodziłam podczas jej płaczu wg ustalonych książkowych minut. Jak się okazało Amelka zaczeła ładnie zasypiać -SAMODZIELNIE już po dwóch dniach :) . Jeżeli chcesz mogę przesłać Ci tą książeczkę na e-maila

-chimera czy ja mogę Ciebie także poprosic o tego e-book\'a ? dallas61@wp.pl

O super bardzo prosze o przeslanie mi tej ksiazki oto moj e- mai paula22@vp.pl

Gość delta6565
Witam Czy ta ksiazeczka jest nadala aktualna? Beata delta6565@yahoo.co.uk

Gość gość
WBff1bT9q9degztddx58q8be