Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tawarnetta

Jakie choroby Was dotykają i w jakim wieku?

Polecane posty

Gość tawarnetta

moze zrobimy taki ranking?zobaczymy w jakim wieku najbardziej jestesmy narazeni na dane choroby..moze ja zaczne,23 lata-zapalenie pluc,po raz pierwszy

Gość ulijajko
ja angine mialam 2 razy w tamtym roku,mam 22 lata

Gość biało - niebieska
24 lata - skolioza, to chyba też choroba :)

Gość Taurusek20
20 lat nadmierne pocenie nerwica ze stanami lekowymi zapalenie stwow (zaczelo sie w wieku 13 lat) Mam jeszcze skierowanie na zrobienie badan na cukrzyce i tarczyce :O

Gość pazzavilla
dziewczyne ale macie problemy... Zeszły rok miałam 24 lata - praca 10 g dziennie + obrona magisterki = wielkie osłabienie organizmu = zapalenie oskrzeli , zapalenie płuc, GRUŹLICA - rezultat wyjęte z życia 3 miesiące 70 dni pobytu w szpitalu!

Gość pazzavilla
Jak to pisałam nie było postu powyżej mojego pierwszego.

Gość 30stka......................
30lat - potrzebuję 10godz.snu i ciagle jestem zmęczona i senna podobno moze to byc efekt cukrzycy, ale ja przeciez nie jem slodyczy

Gość to nei cukrzyca tlko anemia
pewnie

mam 24 lata ciagle odwodniona bywalam zapalenie pluc, oskrzeli, kratni to norma nerki problemu z kregoslupem szyjnym czesto mi co w nim przeskakuje

Gość qqqqqqqq
22 angina dosc czesto, bolace kolana, szybkie meczenie sie :o

Gość lilak
ostatnio zapalenie oskrzeli 2 razy, zapalenie zatok, angina..ostatni raz chorowalam tak w przedszkolu:( a mam 22 lata

Gość aaaoooo
Migreany, astma, zespół jelita drażliwego. Co do chorowania, zaziębień, zapalenia oskrzeli i takich tam - polecam zmianę diety na naprawdę zdrowe jedzenie. Od dwóch lat nie choruję w ogóle, mam wspaniałe wyniki a przy okazji 10 kg mniej.:)

Gość Bezlitosna choroba
depresja, anoreksja- od 19-26 roku zycia serce- czekam na operacje, mam 29 lat

nerwica lękowa stany depresyjne skolioza kręgosłupa piersiowego dyskopatia szyjna rwa ramienna prawdopodobnie refluks żoładka

Gość ee ch ch ch ...
28 lat i do tej pory - problemy z nerkami, piasek, stan zapalny... - zapalenie płuc i pobyt w szpitalu - przynajmniej raz w rok angina - problemy z serem, lekka arytmia i migotanie

Gość podrożniczka
ja z kolei..................24 lata problemy ginekologiczne (endometrioza, cysty) tarczyca - wyleczona cukier za wysoki tylko raz(mam na tym punkcie obsesje, robie go co tydzien i za kazdym razem jest w normie) boje sie kolejnej choroby skolioza (bole pleców) czeste zapalenia pochwy i pecherza moczowego podobno ostra nerwica (bole serca) zmeczenie i depresja zeby, tzn. pomimo dlugiego drogiego leczenia mam ciagle bole i musze je usuwac, jestem tym faktem zalamana, dentysci mowia, ze jestem rzadkim przypadkiem, tzn. jestem uczulona na wszelkie specyfiki w kanalach zebowych ps. czy nie zauwazylyscie, ze czesto wlasnie w tym wieku kobiety maja najwieksze dolegliwosci?

Gość kolej na mnie
- anemia/ - ciągle zapalenie oskrzeli, -problemy z pęcherzem moczowym- nerkami-(ciągle chodzenie siu*siu)

Gość kolej na mnie
aaa co najwzniejsze to nerwica i ciagle zmeczenie mimo 11 godzin snu

Gość hipohondryczka 36 lat
guz tarczycy, nerwica, migrena, bóle kręgosłupa jak szlag, żylaki tarczycy i odbytu i inne

Gość hipohondryczka 36 lat
miało być żylaki nóg

Gość bidula23
23 lata .. depresja napadowe objadanie sie zespol jelita wrazliwego atopia skory/czeste alergie zmeczenie mimo 10 h snu spadek energii skolioza odc.ledzwiowego niedlugo trumna chyba

Gość Fenomen
25 lat, w tym roku 26 Zdrowa jak ryba, takie choroby jak ospa i swinka mam za soba, ale to raczej powszechne

W swoim 30-letnim życiu:obustronne zwichnięcie stawu biodrowego (parę operacji,długie leżenia w gipsie i ponowna nauka chodzenia),częste infekcje,kamienie na woreczku (operacja w lipcu),refluks żołądkowy no i pewnie jeszcze coś by się znalazło,ale wolę nie szukać

Gość wkurzona na maxxa
Boze my naprawde jestesmy chorym spoleczenstwem,a w sluzbie zdrowia...lepiej nie mowic