Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinnka

moze ktos ma dobra rade

Polecane posty

Gość malinnka

moj maz upokorzyl mnie ostatnio przy znajomych.najpierw mna pomiatal zebym wszystkim podalo to siamto a potem powiedzial agresywnie zebym zamknela buzie nie pytana.nie wiem dlaczego tak zrobil .wszyscy zbaranieli a mnie sie chcialo plakac.minelo kilka dni wielokrotnie mnie przepraszal ale ja nie moge tak latwo o tym zapomniec.od tamtej pory powiedzialam mu ze juz nigdy nie wyjde z nim gdzies do znajomych czy na imnpreze bo mna pomiata.najgorsze jest to ze gdy zostajemy sami jest kochany a przy osobach drugich chamski.teraz poszedl na impreze i blaga mnie bym przyjechala bo czuje sie samotny.wszyscy sa ze swoimi dziewczynami a on sam.jest mi smutno.chcialabym pojsc ale nie pojde.boje sie ze znowu bedzie mnie upokazal.nie wiem czy dobrze robie.dziewczyny:-( czy wasi faceci sa taccy czy tylko moj.

Gość malinnka
;-( ;-(

Gość MAKE LOVE NOT WAR
hmmmmm.....nie idz, niech ma nauczke z facetami trzeba krótko, zwiezle i na temat. a co do pytania, to na pewno jest wielu takich facetów, tak sadze...na szczescie mój nie, wiec serdecznie Ci wspolczuje :(

Gość Asta Lavista
Znam Twój ból..jednak u mnie jest odwrotnie przy znajomych jest potulny jak baranek przy moich rodzicach także a jak jesteśmy sami to naprawdę jest nieprzyjemny do granic możliwości rozmawiałam z nim o tym i doszłam do porozumienia nieststy na krótko..musze mu przypominać że jestm mi przykro i że jestem smutna jak mi ubliża badź mówi głupie rzeczy..mówie mu wtedy żeby przestał być złośliwy jeżei np. jescze raz Cię tak upkorzy przy znajomych wstań i powiedz głośno że sobie nie życzysz jego chamskich i ordynarnych odzwywek wobec Ciebie, wiem że jest to wstyd przed znajomymi ale wydaje mi sie ze jest to jednyna droga aby na nim wymusić wstyd.

Gość MAKE LOVE NOT WAR
jesli sie teraz złamiesz to bedzie dla niego sygnał, ze moze jednak Toba pomiatac, bo po ..poprosi, zrobi maslane oczka, a Ty polecisz? i co znowu sie taka sytuacja powtórzy... a jak nie pójdziesz, to bedzie znak, ze nie dajesz sie tak łatwo, trzeba twardym byc, a nie miętkim ;) trzymaj sie

Gość MAKE LOVE NOT WAR
musisz go jakos "urobic", zeby takie sytuacje sie wiecej nie powtarzały! reaguj dziewczyno, bo jak przytakujesz, to on bedzie mysął, z emu wolno.... ja bym sobie tak nie dała w kasze dmuchac..jakby tak mój zrobił ze mna, to bym mu tak wygarnela, zeby mu w pięty poszło

Gość MAKE LOVE NOT WAR
myslał

Gość Asta Lavista
a i własnie.. nie idź na przyjęcie niech wie za co ma odpokutować jak przyjdze to sie go zpaytaj czy wie czemu nie przyszłaś, ale uważaj może fuknąć że i tak mu było ok jeżeli tak zrobi to po prostu odwróć sie i nie dawaj po sobie poznać że Ci przykro,po prostu niech zrozumie swój bład..facetom to zazwyczaj strasznie długo przychodzi..bo alebo czują się bezkarni lub kompletnie nie wiedzą o co nam chodzi..

Gość malinnka
on nigdy nie pije zawsze jest trzezwy i nie wiem co w niego wstepuje.wiecznie sie ze mnie smieje ze jestem ze wsi bo tam sie wychowalam.ze zyje na swiecie odkad go poznalam i razem zamieszkalismy.ze jestem naiwna a swiat jest brutalny.wewszystko chce ingerowac nawet w to co mowie do znajomych a potem na mnie krzyczy ze nie potrzzebnie mowie.jest mi bardzo przykro bo bardzo go kocham.zawsze mosi wiedziec co kupuje ija ki ciuch kupuje.powiedzial mi kiedys ze jestem jego jak go zdradze to mnie zabije a potem siebie bo jestem jego zyciem a jak to zniszcze tao nic juz potem nie bedzie mialo sensu

Gość marcia29
Nie tylko twój taki jest.Mojemu też się pare razy zdarzyło , ale zmieszałam go z błotem nie zwracając uwagi na towarzystwo. Teraz uważa na to co mówi, bo znowu narobiłabym mu wstydu. A swoją drogą to ci znajomi też powinni się odezwać. Nasi znajomi (przeważnie są to jego znajomi) nie pozwalają na takie odzywki i traktowanie.

Gość malinnka
rozumie tylko ze jak ja zmieszm go z blotem to potem wiem co bedszie jak pojda znajomi.krzyk i placz on nigdy nie podnilosl na mnie reki ale jest bardzo inpulsywny rzuca czym popadnie wali piesiami w sciane wydziera sie.mnie to strasznie przeraza.boje sie jego reakcji.potem mnie przeprasza przytula i mowi ze tak wszystko przezywa wiee ze jest inpulsywny.

Gość Asta Lavista
własnie u mnie np. kumpel mój najlepszy przyjeciel zmieszał z błotem swoją kobietę naprawdę fajna laska tyle ze własnie jest ze wsi..romowa toczyła sie o anglii i o pracy dobrze sie nam gadało a on do niej"słoneczko co ty tam wiesz przecież ty nie widziałaś świata poza dechami (swojej wioski)także nie zabieraj głosu Paulinie sie głupio zrobiło posmutniała o ty kurwa se pomyslałam nie będzie tak i powiedziałam do niego co ty kurwa odpierdalasz co ty sobie myślisz ze ty jestes pępkiem świata i że wszędzie byłeś?i to nie tak jakby w żartach tylkko poważnie pozatym każde zdanie sie liczy i nie tylko twoje owszem odpyskował coś ale sie zamknął pił tylko piwo.

Gość Asta Lavista
mm.. Malinko wydaje mi sie że jesteś od niego uzależniona? jak to jest utrzymuje Cie? może z nim porozmaiwaj powiedz że strasznie jest Ci przykro gdy tak robi..że sobie nie życzysz i na to nie zasługujesz..

Gość dzierlatka Zosia
bo trzeba czuc kiedy milczec gdy madrzejasi rozmawiaja. pewnie mial racje. nic sie nie dzieje bez przyczyny.

Gość malinnka
chce mi sie plakac.on jest osoba dominujaca w naszym zwiazku i zawsze powtarza ze robi to z milosci bo bardzo mnie kocha i chce jak najlepiej mnie to przeraza.czuje sie jak ptaszek w klatce.

Gość malinnka
nie ja pracuje.zarabiam kase.wiecej od niego.ale wszystko idzie na konto.tak ze moja kasa jest w calosci odlozona.a zyjemy z tego co on zarobi.kupuje mi kosmetyki i ubrania.chodzimy na zakupy ale zazwyczaj on decyduje czy cos jest fajne czy nie.zawsze powtarza ze mam wszystko ze wyciagnal mnie z gowna i powinnam byc szczesliwa bo nikt nie tak nie kocha i nie zadba o mnie jak on.

Gość dzierlatka Zosia
no to chlop szczery jest do bolu. a to iekna cecha i rzadka. a wiec kochaj go i po nocach szlochaj.

Malinka sorry za to co napiszę to jest zwykły cham i prostak!!! A możr któraś w towarzystwie się mu podobała i chciał jej pokazać jak to Ciebie ma w dupie pomyśl o tym... nie chcę Cię dołować ale tak też może być. I wiesz co zrób mu to samo wśród swoich znajomych lub rodziny niech poczuje jak to jest buras jeden!

Gość dzierlatka Zosia
ooo sie " życzliwa cipa " znalazla. szanuj czyjes malzenstwo i raczej go buduj a nie swoimi " radami " dolujesz. tumanie.

Gość MAKE LOVE NOT WAR
to juz sie zaczyna robic toksyczny zwiazek :(

Gość malinnka
to jest toksyczna milosc.:-(jest zazdrosny inpulsywny,bezwzgledny rani mnie.nie wiem z kod u niego tyle nienawisci krytyki i zarozumialstwa.

Gość ja tam sobie myśle...
myślałam że takie kobiety to tylko w filmach...muszę powiedzieć że popieram poprzednią wypowieź to cham i prostak...a ty jesteś...żeby nie powiedzieć głupia...sam fakt że dałaś sobą kierować do tej pory..w myśl zasady daj palec..a weźmie całą rękę...powoli zgadzając się na jego dominację w związku...dajesz mu broń do ręki..będzie coraz gorzej...ja miałam nauczkę podobną tylko że nie dałam facetowi możliwości...odeszłam...teraz mam męża który mnie szanuje, moją pracę i zarabiane pieniądze....

Gość ja tam sobie myśle...
a poza tym podejrzewam że ten topik trąci prowokacją...nie wierzę że są jeszcze takie naiwne kobiety, które zarabiając lepiej niż mąż dają sie traktować jak szmaty..

Gość malinnka
to nie jest prowokacja.z gory serdecznie dziekuje wam dziewczyny z dobre slowo i pomoc.jednak mozna jeszcze wtym swiecie liczyc na czyjs mily gest.

Gość malinnka
uwielbiam być prana i wykrecana dlatego pozwalam sie traktowac jak szmata.

Gość malinnka
nie jestem prowokatorka tylko dziewczyna ktora ma problem i nie wie jak sobie z tym poradzic wszystko co napisalam jest prawda.jestem po prostu zalamana.nie wiem czy to normalny zwiazek czy moze gdies sa kobiety ktore moja podabna sytuacje.

Gość gość
I jak jesteście razem ?

Gość gość
Nie dwa dni po napisaniu tutaj był rozwód. Na szczęście.