Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko....

dior i clinique

Polecane posty

Gość pytanko....

Dziewczyny prosze powiedzcie w jakich drogeriach internetowych kupujecie kosmetyki renomowanych firm. Szczególnie chodzi mi o dior, clinique i lancome. Nie chodzi mi o perfumy tylko komsetyki. z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość pytanko....
podnoszę

Gość Ariadonna
a skad bierzecie tyle kasy na te kosmetyki? Przeciez kto kupuje jeden krem za tygodniowa pensje?

Gość najlepiej w
Sephorze

Gość pytanko....
oczekuję odpowiedzi na temat :) ale tez pozdrawiam

Gość pytanko....
niestety w woj. lubelskim nie ma sephory wiec chcialabym kupowac w sieci tylko tak zeby sie nie naciąć

Gość moze ktos
dzisiaj podzieli sie wiedza :)

Gość mikiii
a mówią ze Polska to biedny kraj....

Gość ja bym się nie odważyła kupić
w necie, wolę w Sephorze właśnie. Można się raz na jakiś czas przejechać do innego miasta;) Godzinka drogi w tą i w tamtą a obkupić się mozna za wsze czasy:D A tak poważnie, to nie wiem, czy np. w pedecie (www.pedet.pl) są kosmetyki selektywne. Tam podobno perfumy itd. są oryginalne i można kupować bez obaw. No i na strawberry. Ale ja jednak wolę sama kupować, osobiście. A co do pytań, skąd ludzie mają pieniądze- bez komentarza:o Takie pytania sa żenujące.

Gość dzieki sprobuje
strawberry. musze jezdzic do sephory 250km wiec nie jest to godzinka w ta czy w tamta. A poza tym jest ciagle cos nowego i nie mam czasu tak jezdzic i ogladac. Znalazlam lumiere.pl wiec chyba tam sie bede zaopatrywac. moze cos kupowalyscie tam? co do pytan o pieniadze - no coz :) pozostawiam rowniez bez komentarza :) milego wieczoru

Gość Arianna
no skoro temat pieniadze to taka zenada... no nie wiem, ja mieszkam w Stanach i dior czy clinique sa tu na porzadku dziennym, tylko ze dniowy zarobek tutaj to tygodniowy w Polsce. I tu mieszkajac mozna sie obkupic cala seria, a w Polsce wydaje mi sie to bzdurne, ze wzgledu na polskie realia. W Polsce tak latwo wydac 200zl na kosmetyk? Ja w Stanach nie wydalabym porownywalnie -200$ na krem, chyba by kon sie usmial.

Gość do arianna
nia p i e r d o l i sie nie chwal, a z twoją matematyką, to tragedia !!! jak można porównywać 200 pln do 200 dolarów - buhahahaha tak, tak, to jest porównywalne koń by się uśmiał

Gość Arianna
tak ,siedz sobie dalej na swojej wsi, widac ze nigdy nigdzie nie wyjezdzalas debilko! Polonia w Stanach porownuje 1$ do 1 zl na zasadzie sily nabywczej w roznych krajach! Za 2 $ mozna kupic paczka w stanach - za 2 zl paczka w Polsce. Godzina pracy panienki w kawiarni kosztuje 7$ w Stanach i np 7zl w Polsce. W przypadku markowych kosmetykow robi sie dysonans- za 30$ kupisz clinique krem w Stanach a w Pollsce to bedzie okolo 100zl. I o to chodzi idiotko! Idz wydoic krowy, bo tylko do tego sie nadajesz. Nie probuj myslenia.

Gość XXXXXX158
Z tresci waszej rozmowy wynika ze chyba obydwie nie jestescie ze wsi (krowy to dla was zbyt wytworne towarzystwo) tylko z marginesu spolecznego.

Gość a wlasciwie
to co ty chcesz z tego diora? mam na polce mase gowien tej firmy do wyboru do koloru jak napiszesz na czym tek bardzo ci zalezy to wysle. sama sie wowczas przekonasz ze tu sie placi za marzenia a nie efekt i w rezultacie moze bedziesz madrzejsza niz ja. lancome el i clarins tez wchodzi w rachube :)