Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Do jakiego lekarza z takim problemem......?

Polecane posty

[17.02] 23:22 Do jakiego lekarza Chodzi o podejrzenie raka odbytnicy. Do jakiego lekarza muszę się udać ? [17.02] 23:25 najpierw do gastrologa albo proktologa a potem do onkologa [17.02] 23:26 Dzielnicowy Guciapa z Palką najlepiej do onkologa on rozwieje wszelkie obawy . bedzie dobrze. trzymaj sie. jeszcze nie jestes chory- a . [17.02] 23:27 a jakie masz objawy ??? bo tez sie tym martwie [17.02] 23:27 Arava Lekarz POZ (Twój rodzinny) lub onkolog- bez skierowania http://members.lycos.co.uk/biazio1/d/beka01.gi f avatarek [17.02] 23:31 Do jakiego lekarza Wybacz ale krępuje mnie pisanie o tym pojawiło się to kilka lat temu wszystko potem ustalo i teraz jestem pewien ze to to, ze to rak. Czytalem, ze polipy po kilku latach zmieniaja sie w raka. Z pewnością go mam a jak już to potwierdzą powieszę się [17.02] 23:35 najpierw do gastrologa czekałeś z tym problemem kilka lat??? [17.02] 23:36 zielony mak rak odbytnicy we wczesnej fazie choroby jest w 100% uleczalny zgłoś się czym prędzej do lekarza to żaden wstyd! wstydem jest sie poddać i nie rozpocząć leczenia! [18.02] 00:20 a jakie masz objawy hmm, rozumiem, a powiedz mi jak wyglada polip??

Hej! Jeśli chodzi o taki problem to koniecznie do proktologa - mam taką wizytę za siebą i naprawdę ani gastrolog ani nikt inny mi nie pomógł. Jeśli bedzie koniecznośc dostaniesz skierowanie do onkologa, ale nie ma sie co martwić na zapas. Trzymaj się!