Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani activia

14 dni z activia a co potem?

Polecane posty

Gość pani activia

no wlasnie tak sie zastanawiam........... przez 14 dni codziennie jadlam 1 activie i musze powiedziec ze mi pomoglo, jakby usprawnila moj przewod pokarmowy i w koncu pozbylam sie wzdec. ale co po tych 14 dniach? co sie stanie jak przestane jesc regularnie activie, wszystko znowu wroci? narazie wiec nie mam odwagi jej odstawic

Gość lord of destruction D

Mi tez pomaga - ale nie zamierzam z niej zrezygnowac ? Po co? w koncu to tez jogurt, a jogurty jeszcze nikomu nie zaszkodziły (no chyba ze popsute były..)

Gość wkurzona na maxxa
ja jak przestalam jesc po 2 tyg to brzuch wrocil do tego samego stanu co przedtem:(

A powiedzcie mi, proszę - czy te Activie wszystkie są z obrzydliwym cukrem? Czy jest jakas normalna?

Gość weronikai494
własnie...czy ta activia jest z cukrem? i czy ona ma jakies lepsze działanie niż przykładowo jogurt naturalny czy kefir? czy warto jest wydawać 4 złote na ta activię? bo juz sama nie wiem..proszę o opinie, bo na pewno wiele z was wypróbowało Activię...

Gość to gdzie Ty kupujesz za 4 zl
u mnie kosztuje ok. 2.00-2.20

Gość jolcia1212
odswiezam

Gość ....finka
Probiotyki zamiast activia.

Gość nie wiem co o tym myslec
jakie znowu probiotyki? nie znam się na tym :( myślałam ze activia jest dobra a tymczasem dowiedziałam się tu , że jest szkodliwa (ktos tak pisał w jednym temacie) albo , ze nie daje więcej niz zwykłe jogurty...wiec jak to jest w koncu z tą activią?!

Gość nie wiem co o tym myslec
jakie znowu probiotyki? nie znam się na tym :( myślałam ze activia jest dobra a tymczasem dowiedziałam się tu , że jest szkodliwa (ktos tak pisał w jednym temacie) albo , ze nie daje więcej niz zwykłe jogurty...wiec jak to jest w koncu z tą activią?!

Gość zyletka..
Oj kobity, to sie nazywa sila reklamy:O Pijcie codziennie kefirek, a efekt bedzie i to nawet lepszy..

Gość cho ka ka o
Zaczęła niedawn jesc actve :) i widze,ze pomaga, ale 4zl??? ja ostatnio widziałam ośmiopak, - jeden wychodzi za 1.1:) ale nie bylo mojego wisniowego :D