Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Dlaczego tylu facetom zależy na dziewictwie przyszłej żony

Polecane posty

Bo czują się jak nieudacznicy jak pomyślą że inny bzykal jego żonę:D to niestety nie żart

mi osobiscie nie zależy. wolę żeby dziewczyna przed ślubem spróbowała z innymi, niż po slubie ma żałować że nie wie jak to jest z innymi.

Gość przecież to nic fajnego
że żona straciła wianek z innym

A mi zależy żeby nie probowała z innym i niewierzę w to że facet może chcieć aby ukochana kobieta straciła cnotę z innym.

Gość ale........
też nic fajnego jesli zbyt dlugo czeka sie na tego jedynego a potem tak trudno sie do tego zabrać :O Nie popieram zbytniej wstrzemieźliwosci. Autopsja:(

Byc z kobieta która juz była w ramionach innego ?? neeeeee! Co do mnie to ja tak niemyśle chociaz niepowiem Ciezko mi jak dziewczyna nie dziewica :)

Gość bo mają kompleks
małego członka, zbyt szybki wytrysk, nie umieją zaspokoić kobiety. Dziewica jest zielona - prawdopodobnie nigdy nie widziała na żywo członka w zwodzie, nie wie ile powinien trwać stosunek, przeważnie na początku wspólżycia nie jest wymagająca.

mój facet świetnie sobie w łóżku radził ale i tak mnie zostawił bo nie byłam dziewicą

Gość rilly
podobno ... facet jest lowca, mysliwym, ktory poluje na swoja zdobycz, zwierzyne, a w takim razie, chce upolowac cos "swiezego i nietknietego" a nie zadowoli sie padlina ktora inny tygrysek upolowal i wzial sobie 3 kesy.

Gość to jest poniającee dla faceta
uczyć się sexu od własnej żony jak ona się z innymi szmaciła. Dlatego związki prawiczek + niedziewica najczęście nie wychodzą

Gość kefjot
to proste facet sobie myśli ze kobieta która sypiała z innymi jest puszczalska i jak sie z taka ozeni to ona bedzie go zdradzac ...a nikt nie chce byc rogaczem :D dziewictwo oznacza ze dziewczyna jest z zasadami i kwestie moralne przedklada nad cielesnymi uciechami a wiec mozna miec do niej zaufanie jako do powaznej dziewczyny

Gość facet który ma dużo do zapropo
nowania kobiecie. Również dużo wymaga.

Gość mądra dziewczynka

Gość co w tym dziwnego
zawsze to przyjemniej z dziewicą

Gość gniazdo
Ponieważ są zakompleksieni, niepewni i nie chcą być porównywani z innymi.Im większe ego i słabszy facet, tym bardziej pragnie dziewcy.

powtarzasz się chyba większość facetów tak naprawdę pragnie dziewicy jeżeli myśli o małżeństwie

Gość Pytanie dlaczego
Ma nam nie zależeć?

nidawno byl tutaj temat dziewzyny, która napisała że załuje że zrobiła to tylko z jednym, a teraz ma już męża i nie chce zdradzić. Nie chciałbym aby moją zona już w małżeństwie tak zaczęła myslec, bo i tak to się zkończy zdradą, więc lepiej niech spróbuje innych wcześniej...

Gość 444 dziewice ok
tylko uważaj żeby ci murzyna nie urodziła :D sorry ----> mulata :classic_cool:

Gość NAJPRAWDZIWSZA_PRAWDA
popieram Marcina 🌼 a z dziewicami(cnotliwe) to jest tak: >>Jaka jest różnica między cnotliwą a nie cnotliwą dziewczyną? Różnica kolejowa. Do cnotliwej jest pociąg, a do nie cnotliwej kolejka

Takie pytanko skromne skoro sami wymagacie żeby wasze żony były dziewicami to czemu sami nie jestescie prawiczkami do slubu co facetowi wolno a pannie juz nie jesteście smieszni panowie tylko tyle wam powiem

Gość 444 dziewice ok
nidawno byl tutaj temat dziewzyny, która napisała że załuje że zrobiła to tylko z jednym, a teraz ma już męża i nie chce zdradzić.Nie chciałbym aby moją zona już w małżeństwie tak zaczęła myslec, bo i tak to się zkończy zdradą, więc lepiej niech spróbuje innych wcześniej... bzdury do kwadratu na tej zasadzie można by przyjąc że najlepsza na zone jest prostytutka która ma na liczniku 2000 facetów , bo ona juz sie wyszalała , a prawda jest taka że dajka zawsze bedzie dajką ,to kwestia charakteru i zasad ,jak ktos ma skłonności to po slubie nie miną ....jesli ładna dziewczyna do slubu jest dziewicą to wszystko jasne - ona ma swoje zasady i to też sie raczej po slubie nie zmini .......a dziewice z przypadku to zupelnie co innego ,taka sie nie kochala bo jest brzydula albo nie bylo okazji albo wczesnie poznala swojego chlopaka a potem slub.........................z doświadczenia wiem ze rozbudzone kobiety zawsze zdradzają o ile ktos je chce ...a faceci ktorzy dostali żone nie dziewice tez nie maja zadnych oporow zeby chodzic na panienki wnioski sa oczywiste --- nich kazdy wybirze co mu pasuje ,bez mowienia kto lepszy a kto gorszy

Gość moja żona nie była dziewicą
i zdradzam ją przy każdej okazji bez wyrzutów sumienia