Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Dlaczego tylu facetom zależy na dziewictwie przyszłej żony

Polecane posty

Gość o ja ciebie też drogi męzu
:-p

Gość nigdy w życiu bym drugi raz
nie popelnil tego błędu

Gość Patryk26
Ja czułbym się jak frajer żeniąc się z taką po kimś:(

Gość bo zaden facet
niechce zuzytej dziewczyny co ja pol miasta walilobez przesady dlatego na zony to najlepsze sa dziewice

Gość jak niedziewica
to od razu ją pół miasta waliło???? no sorry.. jak się kocha kogoś naprawdę, sex jest dopełnieniem związku i tej miłości, i raczej się wtedy nie myśli, że może coś nie wyjść i się rozsypie i nie będzie sie z tą osobą do konca... BEZ PRZESADY!!!

Gość czułbym sie jak frajer
w takim małżeństwie. I nigdy nie wiadomo ilu ją waliło

Gość też współczuje
ja straciłam dziewictwo dopiero w wieku 23lat - niczego bardziej nie żałuje.. co lepsze - z facetem rozstałam się po półtora roku - więc teraz jestem już "zużyta" i "przechodzona" :o wiecie, gorzej żałować że się nie spróbowało :( niż przejmować opiniami zakompleksionych nastolatków

Gość trala la la
a ja mam 20 lat jestem ładna i znam swoja wartosc i poki co jestem dziewica nie bede sie piep*** z przypadkowym chloptasiem chce zachowac to dla mezczyzny swojego zycia :)

Gość czułbym sie jak frajer
moja największa tajemnica jest to że uwielbiam wizyty w hotelu studenckim u moich friendów z Kenii.Oni tez uwielbiają te analne szaleństwa. :classic_cool:

Gość nie rozumiecie niektórzy
do osoby o nicku ----> wspolczuje no własnie nasze zycie nie koncentruje sie " na dupie" i dlatego kwestia dziewictwa jest istotna.Facetowi dziwkarzowi pewnie wszytsko jedno bo dla niego kobieta to tylko mieso do łózka wiec czym bardziej doswiadczona i przeszkolona tym lepiej.............a jak ktos ceni inne wartosci nie tylko glupi seks to chce miec przyzwoita dziewczyne co do rozwodek itd ----> to troche co innego bo z wiekiem sie na te sprawy inaczej patrzy ,wiadomo ze facetowi po przejsciach nie bedzie przszkadzac jesli jego kobieta tez wczesniej kogos miala ...ale na to trzeba czasu a my tu mowimy o przypadku gdzie facet nigdy nie byl zonaty i ma swoje zasady i idealy z ktorych nie chce rezygnowac

Gość trala la la
ale laseczke to robie kazdemu:D

Gość trala la la
haha nie nie robie laseczek kazdemu :P

Gość też współczuje
facet ma ideały??? też mi ideały - rozdziewiczać panienki pffff:o

Gość trala la la
nie leipiej jak sie jest ku*** co pieprzyla sie od 13 roku zycia hahaha

Gość z dyskusji wyraznie widać
że przechodzone panie czuja sie zagrozone i bronia sie przez agresje :P

Gość Lepiej znaleźć dziewicę
Niż później żałować cale życie że żadnej się nie rozdziewiczyło

Gość też współczuje
chyba dokładnie odwrotnie dziewice próbują swoją niby-wyższość zaprezentować fajnie macie:o pozdrawaim te 10proc normalnych facetów, którzy głową myślą, nie główką..

Gość My nie myślimy fiutami
bo każda dziwka bylaby naszym marzeniem szmato

Gość trala la la
nie atakujcie dziewczyn ktore sa dziewicami i mowia ze sa wartosciowe bo sa nie ulegaja tak latwo .... zapewniam was wiele razy mialam okazje zeby stracic cos co dla mnie jest wazne. I czuyje sie urazona jak ktos mowi ze wspoloczuje itp. to jest moj wybor nie chce tego robic z kims przypadkowych tylko z kims na kim bedzie mi zalezec :P

Gość do trala la la
problem w tym że nawet jak zrobisz to z kimś na kim ci zależy,a po jakimś czasie sie rozstaniecie (takie życie) to dla tych pożeraczy dziewic i tak będziesz szmatą

Gość prawiczek24
sam jestem prawiczkiem i fajnie by bylo jakbym mial dziwiece bo bysmy wspolnie odkrywali piekno seksu, ale jezeli trafi sie taka, ktora byla zakochana dlugo i spala z kims - no to trudno - o ile bedzie mnie kochac i bedzie jej ze mna dobrze. I wcale nie mam malego i jakichs problemow, po prostu nie spie ze wszystkim co sie rusza.

Gość FFFvvv
pozeraczy dziewic? lol szkoda mi cie że takie masz doswiadczenia ,jestes klasycznym przypadkiem styranej przez facetów kobiety która ma o nich złe zdanie bo tylko z takimi sie zadawała i takim dawała na prawo i lewo .................twoje zycie jest szare więc zazdrościsz innym :D

Gość anaconda
" problem w tym że nawet jak zrobisz to z kimś na kim ci zależy,a po jakimś czasie sie rozstaniecie (takie życie) to dla tych pożeraczy dziewic i tak będziesz szmatą" Mądre słowa. Nikt nie zna przyszłości, a życie różnie się układa. Związki, nawet te oparte "na miłości", czasami się rozpadają. I każdy idzie w soją stronę. Dlatego chrzanić opinie tych, którzy tak opiewają cnotę. Są jeszcze niedojrzali i nie widzą co naprawde jest ważne w życiu. Bo liczy się nie jakaś błonka, tylkmo charakter i osobowość. Też jestem dziewicą, ale jeżeli mój facet ceniłby mnie tylko za ten fakt, to nie chciałabym z nim być. Wolałabym, żeby docenił to, jaką osobą jestem.

Gość anaconda
Do głupich bab - naucz się, synu, czytać ze zrozumieniem. Ta umiejętność przyda Ci się w przyszłości.

Gość była dziewica
bo nieznoszą mysli, że inny mógł byc lepszy od nich...heheheeheheheh....

Gość prostytutka SYNKU
to taka pani której się płaci za sex a jeśli ktoś uprawia miłość bo tak chce to twoją opinię ma głęboko gdzieś... maniacy panienek .jpg - żal mi was:O

Gość jeszcze o tym gadacie
? :D cytat " a jeśli ktoś uprawia miłość bo tak chce to twoją opinię ma głęboko gdzieś " no to w czym problem ? :D ...autorke topiku rzucił facet bo nie była dziewicą ,zadała pytanie co faceci o tym mysla i dlaczego im na tym zalezy żeby ich przyszła zona ta dziewicą jednak była , jak wiać opinie sa różne :) , tu niedaleko jest topik pt seks z księdzem i wiele kobiet opisuje tam swoje przeżycia czy komuś to przeszkadza? nie bo to ich wybór..choc sa tacy dla których to czysta patologia i maja prawo do swojego zdania nie zabronisz im tego :D :classic_cool:

Ale co w tym dziwnego, zawsze tak było i będzie. I żaden feministyczny bełkot tego nie zmieni.