Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc gruba

Czy to prawda, że w 8 i 9 miesiacu ciąży tyje się najwięcej???

Polecane posty

Gość nie chce byc gruba

Jestem w 33tc i mam juz sporo kg na plusie :O Nie chce juz wiecej przytyc, ale podobno to nieuniknione :( Ile orientacyjnie sie tyje?

Gość nie chce byc gruba
dodam ze przytylam juz 16kg :O !!!!!!

Ja słyszałam że w ostatnim miesiącu czasem nawet nic sie nie tyje,ja tez martwie sie tymi 3 ostatnimi miesiącami.....trzeba będzie nieźle sie pilnowac :(

Gość nie chce byc gruba
mam nadzieje ze ja sie zalicze do tych ktore nic nie utyja :):):)

Ja mało co utyłam w dwoch ostatnich, nawet tuż przed porode straciłam ze 2 kg, chyba nie ma na to reguły. Moja gin kiwała głową jak co 3 tyg na wizycie okazywało się że duzo utyłam, mówiła że w takim tempie utyje ponad 20, utyłam 15 a po porodzie ważylam juz koło 8 mniej, następne poszły won w ciągu niespełna 4 tyg. Ale oczywiście to sprawa indywidualna. co tam kilogramy wazne by dzidzia zdrowa była :)

Mój ginmiesiac temu powiedzial jak przyszło mi 3 kg w 3 tyg żebym troche spasowała z tymi kilogramami ,to co mam wogóle nie jesc????nie najadam sie mam wrażenie ze to woda we mnie wzbiera,każy mi mówi że wszystko idzie mi w brzuch bo poza tym nigdzie mi nie przybyło.....no to gdzie jest to 12 kg które mam dodatkowo??