Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niedoświadczeniec

Niezdarne podrywanie

Polecane posty

Mnie się zdarzyło. :) Ale w takich sytuacjach raczej wszystko obracam w żart i nie daje poznać chłopakowi, że popełnił jakąś gafę. :)

Gość Lulunamoscie
.....

Ja nie skreślam, bo czasem sama zaliczam takie wpadki. A poza tym uważam, że to jest słodkie... :)

Gość Upasiona Aldona
mnie puszczają zwieracze :O

Mi np.sie robi banan z sympatii do kogoś, bo widać, ze ten ktoś walczy... a nie siedzi bezczynie.

dokładnie :D a uśmiecham się, bo z jednej strony jest to zabawne, a z drugiej słodkie ;) mnie też się to zdarza dlatego ja zawsze się uśmiecham :D

No np zapodawał jakieś komplementy w stylu \"ale masz ładne brązowe oczy\", a tak naprawdę mam zielone, a on ani razu w nie nie spojrzał. :p

a co to znaczy nie zdarnie;) ja sobie myślę, ze jak się facet podoba to nie zauważasz nawet tej niezdarności bo tego chcesz i nawet taka forma jest tobie odpowiadająca jeżlei nie chcesz faceta to daje się mu to do zrozumiemni a jeżeli nie odnsi to oczekiwanych skutków mówisz wprost i juz bo po co ma marnowac energię:)

Nie lubię natomiast jak ktoś rozpoczyna znajomość od czegoś w stylu: \"czy myśmy się już kiedyś przypadkiem nie spotkali?\". Żenujące i tandetne... :)

oczywiście ze należy i jest wskazane podrywac każdy ma na to swój patent tylko nalezy uważac na to żeby nie stać sie zbyt nachalnym nie polecam skutki opłakane:)

Gość sexy back
wczoraj byłam ze swoim chlopakiem na imprezie...on poszedł do baru po cos do picia, a ja zostalam przy stoliku.... podchodzi do mnie jakis koles i sie pyta czy wpije z nim vódke, bo jego kolega nie chce z nim pic... a ja sie usmiecham i mówie, ze ja dziekuje, ale mój chłopak sie chetnie z nim napije :D heh, troszke go zamurowało i bez slowa odszedl :p jestem typem "nie do wyrywania", wiec zaden juz nie ma u mnie szans.

Angolek przyklaskuje taki tekst to żenada:( ale cóż niektórym wydaje się że taki tekst i jestes jego:)

Gość a potem się okazuje że razem
do żłobka chodziliście ;)

Czy w podrywaniu trzeba stosować się do jakichś podstawowych schematów? Na przykład czy pewne rzeczy są obowiązkowe? Otwieranie drzwi, podawanie ubrania i coś tam jeszcze? Czy jest więcej takich obowiązkowych elementów? Czy w podrywaniu większą częśc zajmują takie społecznie przyjęte rytuały czy spontaniczne pomysły? Co wolicie?

Gość nie wszystkie sposoby
są jednakowe, to zależy od osoby którą chcesz poderwać.Na jednej zrobisz wrażenie a inna gotowa sie obrazic.Trzeba najpierw wyczuć czy ma sie doczynienia z osobą otwartą czy też nieśmiałą i delikatną, poszukaaj w necie sa poradniki. Największą wpadką jest lekceważenie dziewczyny.

Gość jest jedne schemat
płacisz za wszystko facet... 👄

podrywać nie powinien zajęty facet - to pierwsza reguła...bo po facecie widać, że zajęty..nie zawsze, ale często widać, ze ma żonę...:o

Gość arturroo gatttii
jak niezdarnie podrywasz i masz do tego głupi ryj to niestey ale przepadłeś z kretesem :classic_cool: jak nie masz głupiego ryja to może to faktycznie jest słodkie :classic_cool: powodzenia chłopcze i dobrze że nie siejesz defetyzmu :classic_cool:

Gość arturroo gatttii
co do schematów to zapomnij o tym :classic_cool:

Gość zresztą i tak nikogo nie
poderwiesz 🖐️ Szczególnie na kafe :P