Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka -fajka

czy bysmy kupily taki drogi wozek?

Polecane posty

Ładny ale tyle kasy ale drogi. Nie kupiłabym Można kupić fajne wózki za mniejsze pieniądze. Ale jak kogos stać :-) to dlaczego nie!

ja bym nie kupiła bo : 1. wydaje mi się niestabilny, przez to że tylko przednie koła są mocowane do gondoli 2. wydaje mi się, że ma małą gondolkę i dziecko w nim długo nie pojeździ 3. no a po trzecie to chyba mnie nie stać:) ale ogólnie ciekawy ten wózek

Chodzi Ci o wózek czy cene?Mi osobiście wózek się nie podoba,ale gdybym znalazła wymarzony model w tej cenie to czemu nie?Wszystko zależy od zawartości kieszeni.

Ja bym nie kupiła. Jestem w stanie zainwestować w wysoki standard bezpieczeństwa, ale nie w różowe coś na kółkach, co ( jak ktoś tu słusznie zauważył ) posłuży dziecku dość krótko.

Gość okruch12
Ja tez mialam kupic ten wozek, bo wydawal i sie taki na topie, ale zrezygnowalam. Pani w sklepie powiedziala mi, ze ten model jest bardzo felerny, wyslala juz do producenta duzo zwrotow i w ogole klientki nie sa z nich zadowolone. Oczywiscie go nie kupie.

moim zdaniem ten wozek wyglada fatalnie!!! ja kupilam peg perego. zaplacilismy 2500 ale w komplecie jest juz fotelik samochodowy