Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZUPLA TWARZ

JAKA FRYZURA Z BLOND CIEMNYMI I ZNISZCZONYMI WLOSAMIDO SZCZUPLEJ TWARZY

Polecane posty

Gość SZCZUPLA TWARZ

Moj wiek- 26 lat oczy-niebieskie wlosy- ciemny blond,suche, z rozdwajajacym isie koncowkami, do ramion-ostatnio jeazcze bardziej ,,doprawione'' po lokowce:/ zaqwsze mialam proste wlosy, bo bylo ich malo, a dlugie wlosy wydawaly m isie romantyczne. - mam ochote ,,cos zrobic'' pozytywnego na mojej glowce. - bylam kiedys ,dawno dawno temu u fryzjera osiedlowego i .....obcial mnie nie tak jak trzeba-mam do tego wystajace uszy:/ - po zrobieniu fryzury nie moglabym stosowac zadnych lakierow, zeli itp bo jestem uczulona i nienawidze zapachu tyych chemikaliow. co radzicie? jaka fryzura by mi pasowala? nie chce sie calkiem krotko obcianac, bo mysle o zapuszczaniu wlosow.

Gość SZCZUPLA TWARZ
?

Gość upppuu

Gość ja cie nie widze
wiec tego nie ocenie..fryzjer powinien ci pomoc.przejyj rozne katalogi, poszukja kobiet o podobnej budowie i sama wybierz

Gość szczupla twarz
no szkoda... poszlabym do tendow ale tam tyle chca ze ja na to to bym oszczedzala z 4 miechy:/a czuje ze moje wlosy potrzebuja pomocy teraz!

Gość szczupla twarz
do TRENDOW mialo byc

Gość podnossze

Gość bvnmcbm
jak masz mało włosów , to nie hoduj długich , będą wyglądały mizernie; trzymaj sie okolicy ramion możesz scieniować , tylko nie za mocno; jakas pianka by ci się przydała , bo pewnie nie masz za duzej objętości - można znaleźć cos o przyjemnym zapachu - no chyba że na wszystko jesteś uczulona

Gość szczupla twarz
zadnych pianek niestety...zle sie czuje z czyms na glowie. ja nawet suszarki nie uzywam ,

Gość do gory heja

Gość fryzura na brithney

Gość przede wszystkim zetnij
te suche końce!!! Nie rozumiem jak można jeszcze pisać, że ma się zniszczone... :O Zrób coś z tym, a nie strasz na ulicy!!!

Gość szczupla twarz
wiesz ja je scielam/mialam do lopatek wlosy/, ale chodzi mi teraz o jakas fryzurke.

Gość hgd
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=6490&month1=1&pg=1&styl1= mi się np taka krótka fryzurka podoba, sama mam długie i nie ścinam i nie zamierzam ale gdybym musiała to pewnie coś takiego bym wybrała, lub takiego http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3595&month1=&pg=1&styl1=Anne%20McGuigan jezeli interesują cie dłuższe włosy. Cięzko jest co cokolwiek doradzić bo nikt nie wie jak wyglądasz, najlepiej idź do dobrego fryzjera no i oprócz pozbycia się tych koncówek odzyw włosy, jak polecam wax

Gość szczupla ywarz
zaraz zobacze te stronki z fryzurami. bylam dzis sie pytac jaka fryzure m i pani poleca a ona mi powiedziala, ze scieniowac. jakos myslalam ze sa fryzury mniej oklepane-gdzie sie czlowiek nieo bejrzy tam scieniowane wlosy:/ a wax uzywalam i nic nie pomogl

Gość szczupla ywarz
swietne te fryzurki sa. jedna ta romantyczna to chyba trzeba ja ukladac a ja wlasnie wolalabym bez,,nicnierobienia:)''

Gość hgd
ta druga? mi się wydaje że ie za dużo, jedynie na końce troche czegoś, ale czego to nie wiem bo się nie znam :P

chcesz fryzure taka zeby nic nie robic z wlosami a cieniowane ci sie nie podobaja to co my ci mamy doradzic :o jeszcze w dodatku nie za krotko bo chcesz zapuszczac :o wg mnie najlepsze bedzie cieniowanie

Gość szczupla ywarz
no nie ze sie nie podoba ale jaklos tak za bardzo oklepane jest. a moze zrobic tak: sciac wlosy do brody,scieniowac, plus grzywka... czy z grzywka byloby fajnie czy raczej odradzacie?

Gość a ja tez chetnie poslucham rad

Gość podnosimyyy
.

Gość ucziuczi

Gość gfd
to zalezy nie każdemu grzywka pasuje, najlepiej idź do dobrego fryzjera i mu wytłumacz o co ci chodzi i on ci doradzi najlepiej tak ciezko jest cokolwiek powiedzieć bo nikt nie wie jak wyglądasz

Gość szczupla ywarz
bylam u kilku fryzjerow osiedlowych i tak na serio- byla tylko mowa o podcieciu ... a jak sie spytalam ze chciALabym cos zmienic, to pproponowano mi ...farbowanie :/

Gość szczupla ywarz
wiecie co- jak w krakowie jest KTOS komu moge powierzyc swoje wlosy i byc pewna dobrego efektu to byloby super. ps. ale do 20 zl gora. moze tu jest jakis fryzjer z powolania a nie ze musial isc do szkoly...

Gość aaaa npooo

Gość szczupla ywarz
podnosze ku pamieci

Gość upppuu

Gość uppppo