Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggag

BOJE SIĘ !

Polecane posty

Gość ggag

Mam 21 lat , nie uprawialam seksu i moze to irracjonalne ale ja sie boje ze sie tego wszystkiego nie naucze, ze bede spieta, ze nie dam przyjemnosci facetowi ... że to wszystko bedzie jedna wielka klapa :(

Gość ggag
Byly juz jakies pieszczoty z facetem, ale sie normalnie balam ! Bylam spieta, zdenerwowana, owszem przyjemne jak mnie dotykal ale ten strach :(

Gość dziara
ja tez tak mam. kiedy sa pieszczoty to czasem mnie to boli, kiedy dotyka mnie w intymnych miejscach. nie wiem czym to est spowodowane... byc moze tym ze jestem spieta i zdenerwowana.. poporstu trzeba sie wyluzowac ale ja nie moge

Gość ggag
dziara a ile masz lat ?

@ggag: wyluzuj się, odpręż i przede wszystkim nie denerwuj. Seks to nie coś, czego można się nauczyć. Owszem, z czasem nabywa się upodobań czy przyzwyczajeń. Seks to przede wszystkim odkrywanie siebie, poznawanie się. Nie wiem, czy Cię pocieszę, ale choćbyś miała wcześniej stu parterów, to ten 101 także będzie 'Twoim pierwszym', bo nie znasz tego co lubi, co go podnieca. Upodobania są różne, a w seksie najpiękniejsze jest to, że możemy za każdym razem odkrywać coś nowego. Potraktuj to jak podróż - zwiedzaj jego ciało, poznawaj i wracaj w najlepsze miejsca. Jeśli udałoby Ci się poznać wszystko za pierwszym razem, drugi będzie do niczego. Jak nie wyjdzie, kolejnym razem 'wybierz się' w inną wyprawę. Życzę powodzenia, Ahn Nellis

Gość ggag
Tylko ja wlasnie nie wiem co robic, jak to robic, jak go dotykac... Jestem strasznie niesmiala, boje sie ze cos zrobie nie tak, chyba wlasnie jakis chory wstyd mi nie pozwala ! :(

Gość Atka1972
musisz miec odpowiedzialnego partnera i kochac go wtedy sie nie bedziesz bała bedzie dobrz zobaczysz to duzo zalezy od partnera

@ggag: Pozwól się poprowadzić, jak w tańcu ;) Szczerze Ci mówię, że nie powinnaś się o nic martwić. W momencie, w którym zapomnisz o strachu, ręce same będą wiedziały co robić. Usta znajdą drogę. Strachem, zatrzymujesz je, blokujesz.