Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wariackich papierach

slub 2 czerwca 2007 czy jest tu ktos jeszcze?

Polecane posty

tak tak znam:) Na poczatku znajomosci w przerwach miedzy zaliczeniami pomieszkiwalam nawet u nich. Bylismy ze soba 3 lata zanim zamieszkalismy razem. Dzielilo nas 80km. Na poczatku spotykalismy sie w soboty (praca i szkola). Pozniej,gdy zaczelam studiowac zaocznie uczelnia zrobila mi psikusa i wyklady byly czwartek - niedziela w kazdy weekend. Wiec kosztem zajec spotykalismy sie 8 godzin w miesiacu. Powiedzialam dosc. Ile tak mozna? Tyle cierpienia. Jestes z ta osoba a z drugiej strony zyje sie osobno. Tam mial stala prace, tu przyjechal nie mial nic. Ale jakos dalismy rade:) Zarowno On zna cala moja rodzine, jak i ja Jego. Jedynie mamy sie nie znaja;) No i tego sie troszke obawiam bo sa... nie wiem jak to ujac.. Z 2ch roznych swiatow i watpie zeby znalazly wspolny jezyk:) Ale co tam i tak sie nie beda przeciez czesto widywaly;) niunia ja u kosmetyczki jakie pol roku temu bylam wiec by mi sie zgadzalo:D Wczoraj ogladalam jakies wfryzury na necie ale jeszcze nie wiem co bede miala we wlosach wiec narazie nie mysle:) Makijaz tez pewnie sobie sama zrobie, tym bardziej ze my wesela nie mamy a jedynie przyjecie wiec nie musze byc taka piekna;) Blizniaczek ja mam tylko nadzieje ze wytrwam w tej diecie:) My na nauki musimy sie z jakas kobieta umowic;) U nas sa w innym kosciele. Proboszcz powiedzial, zeby do niej zadzwonic bo teraz i tak nie ma slubow to sie z nia tak umawia;)

kosmetyczka! Ja tez jestem 3 miechy do tylu a cere mam taka sobie. No i fryzjera nie mam zaklepanego. Martwie sie cZy zdaze to zrobic. Moj N tez do mnie przyjechal po 4 miesiacach codziennego wiszenia na telefonie i kompie. Rzucil stala prace i zaczyna wszystko od zera, bo zwiazek na odleglosc to juz nie zabawa dla nas. Moja mama i przyszla tesciowa wogole nie sa z tej samej gliny. Ale przeciez to nie one beda razem tylko my.

sorki ze tak dlugo ale z piesiem na dworze bylam;) Chyba nie pytalam ile jestescie ze soba? Albo nie pamietam;) To z mamami mamy podobna sytuacje:) A Wasze sie znaja:)? Mi sie widzi jechac na ten weekend jak cholera;) Ale bylismy tam w grubo przed zima. Nie pamietam nawet kiedy,a to tylko 80km:) ( nie mamy auta):)