Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona kredka

Drogie kosmetyki wcale nie muszą byc dobre!!

Polecane posty

Niestety przekonalam sie o tym gdy kupilam TRUE MATCH z L\'OREAL\'a. Co prawda moja cera do idealnych nie nalezy (czasem walczez pojedynczymi pryszczami) ale...gdy naloze ten puder, zawsze po pewnym czasie pojawiaja sie na twarzy male krosteczki. Znikaja gdy odstawie ten kosmetyk. Czyzbym byla na niego uczulona (moja twarz wcale nie jest az tak wrazliwa- przynajmniej nigdy wczesniej nie byla)??Czy ktoras miala rowniez \"problem\" z tym kosmetykiem?? Pozdrawiam

Gość ja mam true match i
jestem z niego zadowolona ale nie uznalabym nigdy ze to drogi kosmetyk. mysle ze razem z vichy czy LRP i olay to srednia polka. drogie to sa rzeczy np. diora. no i jesli chodzi o mnie to wole diorskin niz true match ale loreala tez jest ok.

Gość żał
eureka :O

ja też jestem rozczarowana tzw. górnopółkową kolorówką... np. mam lakier do paznokci Givenchy, który po 2 dniach odpryskuje (tańsza Isadora, mój faworyt, po 4 dniach); cień Estee Lauder, który niczym się nie różni od cieni Avonu czy Oriflame oraz szminkę Estee Lauder, która znika z ust szybciej niż szminki w/w firm. w każdej firmie są hity i buble, a skoro tak, to po co płacić za coś kilkaset zł, skoro można kilkadziesiąt czy kilkanaście.