Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy to miłość

Polecane posty

Gość

Jest między nami dziwnie. Mówimy, że jesteśmy przyjaciółmi mimo, że to jacy w stosunku do siebie jesteśmy przeczy temu On 24 ; Ja19. Spotykamy się od 16 VI u.r. są między nami niedomówienia, kłamstwa, ubarwianie, pretensje, wypominanie. Zawsze kiedy wydaje mi się, że nie mam dłużej ochoty, siły utrzymywać tę znajomość to z drugiej strony czuję jak za nim tęsknie. Znamy się 3 lata jak wspominałam wcześniej spotykamy od kilku miesięcy. Jak sprawdzić czy to miłość ? Jestem młodą dziewczyną, wcześniej nie wdawałam się w żadne znajomości, kocham go jak faceta, przyjaciela, w każdy możliwy sposób. Bartosz, tak mu na imię. Jestem Monika, dzięki każdemu kto to przeczyta, będę wdzięczna za radę. Pozdrawiam

Jakie kłamstwa i czego wypominanie? Coś tu jest niejasne i jak można Ci pomóc skoro napisałaś tak na skróty.

Gość
kłąmstwa dotyczące naszego życia, nie umiem być z nim szczera, staram się zaufać ale ciężko mii idzie

Ale dalczego wyglądaja tak wałsnie wasze relacje to troche dziwne czy tak własnie chcecie zeby było?

Gość
Wypominanie wszystkich tych rzeczy które w jego przekonaniu były robione przeciw niemu

Gość
Nie wiem, czasami mam wrazenie jakbysmy sie prowokowali nawzajem, wtedy mowimy bez zadnych ograniczen a slowa niestety troche rania

ale dlaczego kłamiesz? bo on nie przyjmuje prawdy czy ty inaczej nie potrafisz tzn. nie potrafisz byc szczera a to dlaczego zawiódł cie kiedyś nadszrpnął twoje zaufanie czy kiedys dostałaś po dupie i to ma przlożenie na wasze relacje?

Gość pytanie bardz krótkie
Jesteś szczęśliwa?

Gość
Przy nim dojrzewałam, i mam tu na mysli jedynie psychiczne dojrzewanie, jest mi bardzo bliski ale co zrobić żeby było dobrze

powiem szczerze ze troche sie zgubiła to w a tkim badź razie po co ci utrzymywac takie relacje jezlei jest to dla was mało zdrowe jak widze?:)

Gość
Nie umiem sie otwierac, nikomu sie nie zwierzam, a on wymaga zebym mowila wszystko,a ja mam z tym problemy wymaga zebym byla bezposrednia i ciaglke zarzuca ze wszystko komplikuje, co poniekad jest prawda

Gość
Nie umiem sie otwierac, nikomu sie nie zwierzam, a on wymaga zebym mowila wszystko,a ja mam z tym problemy wymaga zebym byla bezposrednia i ciaglke zarzuca ze wszystko komplikuje, co poniekad jest prawda

Gość
bywam szczęsliwa

Gość
Predzej obetne sobie ucho niz z zrezygnuje, mam na tyle sily, energii i cerpiiwosci, zeby, kiefy wszystko sie pieprzy, zaczynac od nowa

Gość to napewno nie jest miłośc