Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.n.

ciąża - proszę o pomoc!

Polecane posty

Ja wiem, wiem ze takich postow tu jest miliony, ze kolejna malolata zabiera sie za to co nie trzeba i teraz sa problemy...ale ja na prawde prosze o pomoc. Biore tabletki (harmonet) od 5 miesiecy. Poza jednym przedluzeniem przerwy (ginekolog powiedzial, ze jednodniowe opoznienie jest dopuszczale i ze obniza skutecznosc na ok 7 dni) dwa miesiace temu biore tabletki regularnie. Akutalne opakowanie zaczelam brac 11 dni temu. Tydzien temu w piatek mialam mdlosci i bylo mi slabo. Oraz mialam goraczke 37.5 Mdlosci utrzymywaly sie az do wtorku. Goraczka do teraz. Bez zmian. Ciagle albo 37.2 albo 37.4 Bylam u lekarza niby zauwazyl jakies zaczeriwnione gardlo, powiekszone wezly chlonne ale przepisane leki na goraczke nic nie daly. Poza tym raczej nie czuje sie choro. Z tego wszystkiego zrobilam test we wtorek. Wynik byl negatywny. Jutro lub pojutrze chyba zrobie znowu. Czy ktos byl w podobnej sytuacji? Wybralabym sie do ginekologa ale nie chodze prywatnie i wizyte bede miec dopiero za jakies miesiac. Wiem, ze powinnam poczekac do spodziewanej miesiaczki, ale swiruje, nie potrafie myslec o niczym innym... Prosze o pomoc...

ja tez tak mam. biore tabletki i co miesiac mam mdlosci i wszytkie inne objawy ciazy. a potem pojawia sie okres ...