Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionka________

Czy Walesa powinien przeprosic Kaczora?

Polecane posty

Gość marionka________

:D jedyny, ktory nie boi sie krzyknac Kaczorowi w twarz , co o nim mysli

Gość a czy Kwasniewski powinien
Nas przeprosic za magistra , za pijaństwo w Katyniu? i za wiele afer , na ktore przymykal często pijane oko. a Walęsa powinien nas przeprosic za to , ze mu siekierka zardzewiala gdy Polskę rozgrabiali i sprzedawali za bezcen.

Gość mój kot zjadł grzyby
co się podniecasz... to polityka jeno...

Walęsa powinien jeszcze za to przeprosic , ze jako prezydent wstyd nam Polakom przynosil majac problemy z rozwiązywaniem krzyżowek.

nie 100mln a 300 potem podniosl stawkę. :D

Gość sorry o ile pamiętam
to pijaństwo miało miejsce w Charkowie a tam inaczej nie można, uwierzcie :D:D:D

Gość Karma Myrevina
gdzie Twoja stopka, Myrevinie?.. taka piękna ongis była ;)

to taka nowa komunistyczno- kwasniewska swiecka tradycja by sie upijać gdy sie odwiedza groby.

Gość marionka________
dobra , nie chodzi mi o bledy Walesy, kazdy polityk je popelnia, ale te rzady to chyba extremum jesli chodzi o glupote i wstyd

{ kazdy polityk je popelnia, } No więc .. ? --> Karma Myrevina Pytanie o stopke nie do mnie do ludzi , którzy napisali to forum. Nie ma penego dnia znikła i tyle.

Gość marionka________
ja bym nie przeprosila gdyby mi sie upppsss ;) wymsknelo :D z nimi inaczej nie mozna

Gość rozumiem że
jest mnostwo ludzi , ktorzy sie podrabiali po 89 roku na roznych oszustwach i teraz one dbaja o to by szkalujac Pana Prezydenta Kaczynskiego nie doszlo do rozliczen ich przekretow. a i o zmiane ordynacji wyborczej chodzi taka np. Rokita najwieksza wedrowniczka w Polsce juz dawno by chyba nie byla w sejmie gdyby glosowano na ludzi a nie na partie. w Krakowie go nigdy nie chcieli. i o to tez chodzi koryto sie konczy. rowniez HGW

Gość talib z kleewek
extremum to będzie jak premierem zostanie burak z Samoobrony (i to jest podstawowy błąd kaczek - dopuszczenie PGRu do rządu - który może się na nich zemścić)

Gość Karma Myrevina
a po nową do Alberta masz daleko :D:D:D aha, w sprawie przepraszania: nie, za to akurat nie , za wysprzedanie za bezcen - powinien... ale to już sarepska po obiedzie

Gość Karma Myrevina
extremum to będzie jak premierem zostanie burak z Samoobrony mieliśmy prezydenta robola, to czym rolnik gorszy?..

--> talib z kleewek Mam 3 znajomych, którzy się przyznaja do tego że głosowali na pis. Mówią że głosowali bo do koalicji z PIS\'em miało wejśc PO. Takie były zapowiedzi przedwyborcze obu partii.

Gość marionka________
no to mohli glosowac na PO :P

Nie wymagajmy od wywijającego śrubokrętem elektryka zachowań dżentelmena:) Napoleon mawiał o jednym ze swych marszałków: \"Postawię go tak wysoko, że wszyscy zobaczą jaki jest mały\" I każdy widzi jak mały jest noblista co to willę z gruzu wybudował

--> marionka________ Mówią że nie zagłosuja na nikogo z PO bo nad dobro ogólne przedłożyli interesy partyjne. Czyli jak by nie patrzec nie są ani lepsi ani gorsi jak inni.

Gość NIE Wałęsa nie powinien
przepraszać!!!

Gość ale wybudowal
i Polske z komuny wywlokl, :P chociaz nie wiem czy to bylo tak super dobre, kiedys wszyscy mieli rowno , chociaz bylo malo a teraz to jeden drugiemu by gardlo poderznal by miec lepiej i dostac sie do wladzy

nie zaden Walęsa wywlókl tylko Regan. ktoś musial pchnąc elektryka by byl symbol na pierwszej linii frontu , glupi i zachlysnięty wladza. by można bylo potem nim manipulowac. śmieszą mnie jak Walęsa wciąz jak mantrę powtarza , ze ja zrobilem ... ja zwyciężylem... ja ja pane pane ja jestem praktykem...

{ nie zaden Walęsa wywlókl tylko Regan } Sa tacy co twierdza że to UB zrobiło. No i patrząc na to co potem sie stało, jest to prawdopodobne.

--> Dzielnicowy Guciapa z Palką W zasadzie to chyba gdzies to juz czytałem. :o