Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa_Aga

Wiedzące proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Nowa_Aga

Hej dziewczyny :) mam do was takie pytanie.Dodam,że jestem tu nowa i tak nie dokonca jeszcze sie orientuje :) w niktórych sprawach.bo chodzi o to,ze jesli ma sie sluz płodny to przeważnie z 2-3 dni przynajmniej ja tak mam.I jesli w pierwszego dnia tego sluzu płodnego(czyli najprawdopodobniej dni płodnych) dojdzie do zapłodnienia to dzien pozniej sluz powinien byc nadal płodny czyli taki slizki ciagnacy sie jak u mnie z domieskza krwi?Czy juz jak dosżło do zapołodnena to sluzu plodnego nie ma bo nie ma juz dni plodnych? I ogolnie chciałam zapytac jaki jest sluz kilka dni po zaplodieniu?wiem ze napewno u kazdego jest inny :) ale w waszym przyapdku jaki był? Troszke zamotałam ale bylabym bardzo wdzięczna za odpowiedz :)

Gość jhdhfghg
jezli masz sluz plodny np 2-3 dni to watpie zeby 1 dnia tego sluzu byla owulavja zaraz owulacje pewnie masz jak ten sluz sie konczy, dlatego jest domieszka krwi i dopiero teraz mozesz sie starac, no chyba ze plemniki przezyly i zaplodnily komorke

Gość Nowa_Aga
dzięki śliczne

Gość softies
widze ze nikt nie chce ci odpowiedziec ja nie pamietam jaki sluz mialam po zaplodnieniu bo raczej zorientowalam sie ze jestem w ciazy brakiem@ ale teraz troche sie martwie bo od 3 dni mam sluz plodny dwa dni temu byla zalewka i nie zauwazylam niczego innego chyba jest taki sam sama nie wiem i mam nadzieje ze to nie ciaza w sobote moze w niedziele zrobie test chce zobaczyc 1kreche:)

Gość olaboga.....
jedyne co zrozumialam to SLUZ

Gość Nowa_Aga
ja oczywiście maże o dziecku i dlatego pewnie sie tak nakrecam :) Ale zawsze sluz plodny mam z 2-3 dni a wiem po tym bo jest z domieszka krwi. i ostatnio miałam włąsnie taki plodny pierwszy dzien i mam nadzieje(ze doszło do zpalodnienia) a nastepnego nia zero sluzu.a zawsze mam z 2-3 dni.I tak sie wlasnie zastanawiam czy jesli doszlo do zaplodnienia to sluzuz płodnego powinno juz nie byc?Bo w sumie jest sie juz zaplodnionym :)

Gość Nowa_Aga
moze jeszcze ktoś mi coś powie? :( zalezy mi bardzo... z góry dziekuje