Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valkiria74

pomocy

Polecane posty

Gość valkiria74

blagam pomozcie mi[(((((jak najszybciej dowiedziec sie ze jestem w ciazy?powinnam juz miec okres a nie mam!!!czy jesli uprawialam stosunek przerywany to moge byc w ciazy?dziekuje z aodpowqiedz

jesli powinnas mieć okres, a nie masz, to zrób test. Mozesz byc w ciąży po stosunku przerywanym, to nie jest żadna metoda anty.

Gość Nowa_Aga
tak możesz być w ciaży, najlepiej idź do apteki iz zrób test jesli powinnaś dostac miesiaczke a jej nie ma test napewno ci wykaże jesli jestes w ciązy.

Gość valkiria74
dziekuje wam.moj facet twierdzi ze to metoda pewna ale ja wiem swoje a nie chce sie z nim klocic!!!!!zawsze mialam bole przed okresem a teraz nic w lutym cisza zupelna.boje sie((

Gość Nowa_Aga
to nic się narazie ie martw:) Ubieraj sie Idz do apteki kup test i bedziesz juz wszystko wiedziała:)

Gość Duża różnica
Gratuluje rozumu".moj facet twierdzi ze to metoda pewna ale ja wiem swoje a nie chce sie z nim klocic!!!!!"

Gość valkiria74
nowa aga dziejue Ci tez mam na imie Agnieszka a roznico Ty nie badz taka madra!!!!!!

Gość Nowa_Aga
:) nie a sprawy. Idz zrób test a jak bedziesz cos wiedziała daj znac :) widzisz jak to jest Ty nie planowałas dziecka a moze bedziesz je miała,a my sie staramy juz kilka miesiecy i nic ;( ale moze w tym miesiacu sie udało? A ile masz lat jak mozna wiedziec?

Gość lkjhgfa
74 to twój rocznik? jeśli tak to gratuluje głupoty w tym wieku!'czy ze stosunku przerywanego można zajść w ciążę" normalnie smiech na sali:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość glowa go góry
zrob test i wtedy bedziesz miala pewnosc..... a moze to tylko male spoźnieie i za kilka dni okres sie pojawi ;-)