Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggg666

FARBY Garnier czy Palette? Doradźcie doswiadczone fortumki

Polecane posty

Gość wenis
Ja używałam i Palette, Wellaton i Garnier. Z tych trzech najlepszy jest Garnier. Po pierwsze świetnie się nakłada w przeciwieństwie do Palette, bo jest strasznie suchy, po drugie nie wysusza włosów jak Palette, po trzecie włosy są po nim miekkie w dotyku. Z tego wynika, że Palette jest najgorszy i już go nie używam. Z resztą i fryzjerka i pani w drogerii mi go odradziła gdyż bardzo niszczy włosy. Do Wellatonu nie mam żadnych uwag bo użyłam go tylko raz i to bardzo dawno. A Garniera zaczełam używać jakieś 4 miesiące temu i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam :)

Gość piszcie......

Gość przeciez
mi wszystkie fryzjerki odradzaly palette. garnier jest ok ale wole inne. uzywam safiry i loreal natural match albo excellence. niestety w polsce nie ma jeszcze natural match ale ogolnie mi farby loreala najbardziej odpowiadaja. farba to kwestia bardzo indywidualna bo wlosy i skora glowy sa delikatne wiec metoda prob i bledow musisz cos wybrac sama :)

Gość Agata*86
A ja sie ciągle zastanawiałam dlaczego mi tak włosy strasznie wypadają. No i teraz już wiem. Używam farby Palette. Włosy mi wypadają garściami. myslalam ze to brak jakis witamin. A to pewnie przez ta farbe. Juz nie bede jej uzywac. Musze sie przyrzucić na jakąś inną ale nie wiem na jaką. Farbuję na brąz.Moze mi ktos doradzi jaką kupić(z jakiej firmy). Z gory dziekuje. :)

Gość she21
ja jestem brunetka,probowalam na siwiejace wloski roznych farb,z roznym skutkiem...ale od dwoch lat kupuje w kiosku farbe NATURIA za 5 zl! palona kawa...jest swietna,nie niszczy wlosow ktore ladnie po niej sie blyszcza,sa miekkie i ladnie pokrywa siwizne,wloski maja naturalny kolor...polecam...

Gość Agata*86
dziekuje Wam. Musze sie na jakąś zdecydować. Myśle że przerzuce sie teraz na GARNIER. jakiś ładny brąz:) A PALETTE NIGDZY WIECEJ

Gość Agata*86
Aha!! Kto wie jakie są ładne brązy z garniera? Średnie brązy.

Gość Agata*86
mam pytanie. czy któraś z was używała kiedyś farby GARNIER BELLE COLOR nr 20 - jasny sztyn????????

Gość Agata*86
Właśnie dzisiaj kupiłam farbe Garnier Color Naturals JASNY BRĄZ nr5 mam nadzieje że ładnie wyjdzie i że nie niszczy włosów tak jak PALETTE. Teraz dołaczyli do tej farby Garnier Odżywke:) I bardzo mnie to ucieszyło:):)